L word Gen Q: Seizoen 2!

Het is zover: Het tweede seizoen van The L word Generation Q komt eraan! De teaser hebben we al, de première is op 6 augustus op het Amerikaanse netwerk Showtime. Wanneer we de serie ook in Nederland kunnen bekijken is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte!

In het tweede seizoen van deze L word sequel (voor de oudere generatie onder ons: de originele L word liep af in 2009!) zie je oude bekenden en nieuwe gezichten: Kate Moennig, Leisha Hailey, Jamie Clayton en Jennifer Beals natuurlijk, en er zullen gastrollen vertolkt worden door Donald Faison (Scrubs), Griffin Dunne (House of Lies, This is Us) and Vanessa Williams. Niemand minder dan Rosie O'Donnell speelt de verloofde van Tina, en haar staat een ongemakkelijke introductie te wachten met de hechte vriendengroep in Los Angeles. Verder gaan er geruchten dat Angie Porter-Kennard (dochter van Tina en Bette) een halfbroer of zusje heeft, Alice een boek gaat schrijven en dat Helena Peabody haar gezicht laat zien in het nieuwe seizoen.

Het eerste seizoen van The L word Generation Q liep af met een behoorlijke cliffhanger. Nadat Bette de verkiezingen verloor en dus niet de nieuwe burgermeester van Los Angeles zou worden, zag je Sophie op het vliegveld: kiest ze voor Finley of voor Dani..?

 

Het eerste seizoen van The L word Generation Q zie je op Videoland.

Daar vind je ook alle 6 seizoenen van de originele L word!

 

 

Lees ook: Toen ik The L word keek…

 

*

Blijf op de hoogte!

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden