ANNE+ in de bios!

ANNE+ de film zie je binnenkort in de bioscoop! Het verhaal: Anne staat op het punt te emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, maar dan keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen?

Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

Thorn Roos de Vries speelt Lou en is de eerste non-binaire acteur in een Nederlandse speelfilm. Verder zie je Romana Vrede, Georgina Verbaan, Anna Drijver en Hadewych Minis, naast natuurlijk Hanna van Vliet (Anne), Jouman Fattal (Sara), Eline van Gils (Lily), Ayla Satijn (Maya), Hein van der Heijden (Jos) en meer bekende en nieuwe namen.

ANNE+ zie je vanaf 14 oktober in de bioscoop!

De film ANNE+ is, net als de serie, geschreven door Maud Wiemeijer, geregisseerd door Valerie Bisscheroux en is geproduceerd door Millstreet Films.

Alles over ANNE+ vind je hier, op Instagram en op de website anneplus.nl.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden