Rotterdam Pride 2021

Rotterdam Pride streeft naar een Pride waar ruimte is voor iedereen binnen de LHBTIQIA+ community. 'We geloven dat een positieve, liefdevolle en tolerante mindset de brug vormt naar gelijkheid. We dromen van een inclusieve stad waarin iedereen zich welkom en thuis voelt, ongeacht seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd, culturele achtergrond, religie, lichaamskleur of lichaamsvorm, en waar acceptatie en diversiteit de boventoon voert.'

Rotterdam Pride is dit jaar van 17 t/m 26 september. Dagelijks zijn er verschillende events en activiteiten in de havenstad, een overzicht vind je hier.

Het thema dit jaar is 'DARE TO'. Met DARE TO dagen wij LHBTQIA+'ers uit om trots te zijn op zichzelf! We zijn dankbaar voor alle strijders die de moed hebben gehad om zich hard te maken en op te komen voor hun idealen. Omdat ze strijden voor gelijkwaardigheid, openheid en vrijheid voor iedereen binnen onze geweldige community. Zij zijn een groot voorbeeld voor alle fantastische mensen die zich nu misschien nog klein houden of zich verstoppen uit angst of schaamte, en hopen dat ze geïnspireerd raken, weten dat ze geliefd zijn en beseffen niet alleen te zijn!

Meer info vind je op de website van Rotterdam Pride.

 

Happy Pride!

*

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken. Elke week schieten twee collega's te hulp.

Lees verder

Verslaafd aan de liefde

Codependentie: Een verzameling strategieën die jij jezelf hebt aangeleerd en die je door de jaren heen bent gaan gebruiken om je staande te houden. Deel 1: Relatieverslaving.

Lees verder

Turks, queer en trots

Regiedebuut Ayla Çekin Satijn in première op Nederlands Film Festival: Beş vertelt het verhaal van een Turkse, queer vrouw die bang is niet geaccepteerd te worden door haar gemeenschap.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden