Rotterdam Pride 2021

Rotterdam Pride streeft naar een Pride waar ruimte is voor iedereen binnen de LHBTIQIA+ community. 'We geloven dat een positieve, liefdevolle en tolerante mindset de brug vormt naar gelijkheid. We dromen van een inclusieve stad waarin iedereen zich welkom en thuis voelt, ongeacht seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd, culturele achtergrond, religie, lichaamskleur of lichaamsvorm, en waar acceptatie en diversiteit de boventoon voert.'

Rotterdam Pride is dit jaar van 17 t/m 26 september. Dagelijks zijn er verschillende events en activiteiten in de havenstad, een overzicht vind je hier.

Het thema dit jaar is 'DARE TO'. Met DARE TO dagen wij LHBTQIA+'ers uit om trots te zijn op zichzelf! We zijn dankbaar voor alle strijders die de moed hebben gehad om zich hard te maken en op te komen voor hun idealen. Omdat ze strijden voor gelijkwaardigheid, openheid en vrijheid voor iedereen binnen onze geweldige community. Zij zijn een groot voorbeeld voor alle fantastische mensen die zich nu misschien nog klein houden of zich verstoppen uit angst of schaamte, en hopen dat ze geïnspireerd raken, weten dat ze geliefd zijn en beseffen niet alleen te zijn!

Meer info vind je op de website van Rotterdam Pride.

 

Happy Pride!

*

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Laatste kans! Happiest Season

'Ik wil dat mensen zien hoe leuk het is als twee meisjes verliefd zijn op elkaar.' De romantische kerstkomedie met Kristen Stewart en Mackenzie Davis verdwijnt binnenkort van Netflix!

Lees verder

Horoscoop december 2021

'Probeer niet al te wanhopig op zoek te gaan naar liefde en aandacht, maar houd je eens wat meer bezig met wat jij zoekt in een vrouw.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Gayer dan verwacht

'Ruim een jaar lang fixeerde ik mij elke maand op alles in de media wat met vrouwen die op vrouwen vallen te maken had. (…) Ook in München blijf nog even fijn in mijn eigen gay bubbel.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden