Filmposter ANNE+

Sinds vandaag heeft de film ANNE+ een officiële filmposter!

De film ANNE+ is, net als de serie, geschreven door Maud Wiemeijer, geregisseerd door Valerie Bisscheroux en is geproduceerd door Millstreet Films.

De landelijke voorpremières van de film ANNE+ zijn vanaf 6 oktober tijdens de Pathé Pride Nights, en tijdens Coming out day op 11 oktober gaat de film in wereldpremière in EYE Amsterdam, en vervolgens kun je de film vanaf 14 oktober zien in de bioscopen.

Het verhaal: Anne staat op het punt te emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, maar dan keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

 

 Alles over ANNE+ vind je hier, op Instagram en op de website anneplus.nl.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken. Elke week schieten twee collega's te hulp.

Lees verder

Verslaafd aan de liefde

Codependentie: Een verzameling strategieën die jij jezelf hebt aangeleerd en die je door de jaren heen bent gaan gebruiken om je staande te houden. Deel 1: Relatieverslaving.

Lees verder

Turks, queer en trots

Regiedebuut Ayla Çekin Satijn in première op Nederlands Film Festival: Beş vertelt het verhaal van een Turkse, queer vrouw die bang is niet geaccepteerd te worden door haar gemeenschap.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden