Lekker lesbisch dit

Mijn tas was ingepakt en in de vensterbank zat ik te wachten tot haar auto de hoek om zou komen. De zon scheen, het was warm achter glas. Het was nog vroeg en nauwelijks lente, warmer zou het niet worden die dag. Tandenborstel, gezichtscrème, oogpotlood, lekker luchtje, spannend setje. In mijn hoofd ging ik mijn tas nog eens door: heb ik alles wat ik nodig heb? Een extra trui en schone sokken. Haarborstel. Telefoonlader. Scheren had ik vanmorgen onder de douche gedaan. Een extra shirtje voor het geval dat. Ik stond op en liep naar mijn slaapkamer. Zwart met korte mouwen en een v-nek, dat werkt altijd. Beter een te veel dan een te weinig, want stel je voor dat het angstzweet me toch uitbreekt, dan heb ik in ieder geval een vers shirt.

Of het een goed idee was om samen weg te gaan zou ik snel genoeg weten. We kenden elkaar nog niet zo lang, niet zo goed. Dit was voor het eerst dat we langer dan een paar uur samen zouden doorbrengen. Tenminste, in real life. We hadden elkaar online ontmoet en nachten lang zitten DM'en. Gevolgd door een paar lange mails waarin we van alles over onszelf blootgaven zonder echt veel te vertellen. Na twee weken virtueel besloten we wat te gaan drinken. Het was zo'n typische ontmoeting

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden