Lekker lesbisch dit

Mijn tas was ingepakt en in de vensterbank zat ik te wachten tot haar auto de hoek om zou komen. De zon scheen, het was warm achter glas. Het was nog vroeg en nauwelijks lente, warmer zou het niet worden die dag. Tandenborstel, gezichtscrème, oogpotlood, lekker luchtje, spannend setje. In mijn hoofd ging ik mijn tas nog eens door: heb ik alles wat ik nodig heb? Een extra trui en schone sokken. Haarborstel. Telefoonlader. Scheren had ik vanmorgen onder de douche gedaan. Een extra shirtje voor het geval dat. Ik stond op en liep naar mijn slaapkamer. Zwart met korte mouwen en een v-nek, dat werkt altijd. Beter een te veel dan een te weinig, want stel je voor dat het angstzweet me toch uitbreekt, dan heb ik in ieder geval een vers shirt.

Of het een goed idee was om samen weg te gaan zou ik snel genoeg weten. We kenden elkaar nog niet zo lang, niet zo goed. Dit was voor het eerst dat we langer dan een paar uur samen zouden doorbrengen. Tenminste, in real life. We hadden elkaar online ontmoet en nachten lang zitten DM'en. Gevolgd door een paar lange mails waarin we van alles over onszelf blootgaven zonder echt veel te vertellen. Na twee weken virtueel besloten we wat te gaan drinken. Het was zo'n typische ontmoeting

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden