Lekker lesbisch dit

Mijn tas was ingepakt en in de vensterbank zat ik te wachten tot haar auto de hoek om zou komen. De zon scheen, het was warm achter glas. Het was nog vroeg en nauwelijks lente, warmer zou het niet worden die dag. Tandenborstel, gezichtscrème, oogpotlood, lekker luchtje, spannend setje. In mijn hoofd ging ik mijn tas nog eens door: heb ik alles wat ik nodig heb? Een extra trui en schone sokken. Haarborstel. Telefoonlader. Scheren had ik vanmorgen onder de douche gedaan. Een extra shirtje voor het geval dat. Ik stond op en liep naar mijn slaapkamer. Zwart met korte mouwen en een v-nek, dat werkt altijd. Beter een te veel dan een te weinig, want stel je voor dat het angstzweet me toch uitbreekt, dan heb ik in ieder geval een vers shirt.

Of het een goed idee was om samen weg te gaan zou ik snel genoeg weten. We kenden elkaar nog niet zo lang, niet zo goed. Dit was voor het eerst dat we langer dan een paar uur samen zouden doorbrengen. Tenminste, in real life. We hadden elkaar online ontmoet en nachten lang zitten DM'en. Gevolgd door een paar lange mails waarin we van alles over onszelf blootgaven zonder echt veel te vertellen. Na twee weken virtueel besloten we wat te gaan drinken. Het was zo'n typische ontmoeting

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden