Roze BABS?

Lesbische Bijzondere Ambtenaren Burgelijke Stand (BABS) gezocht! Want in de echt verbonden worden door een 'roze' trouwambtenaar is toch wel een heel mooie kers op de bruidstaart.

Ja, ik wil! Op de redactie kregen wij de vraag of we roze trouwambtenaren kennen: 'Want wij gaan deze zomer trouwen op locatie, en zouden daar graag een lesbische BABS bij hebben. We hebben gezocht, maar nergens iemand kunnen vinden.'

Daarom deze oproep: Zijn jullie in de echt verbonden door een roze trouwambtenaar? Laat het ons weten, dan maken wij een mooi overzichtje voor alle bruiden in de toekomst!

BABS voor 1 dag

Er zijn ook mogelijkheden om een vriend(-in) of familielid te vragen jullie huwelijk te voltrekken. Deze persoon kan een aanvraag doen om BABS voor 1 dag te worden. Hier zijn wel (per gemeente) voorwaarden aan verbonden. Hier lees je er meer over. 

Door wie zijn jullie getrouwd? We horen het heel graag!

Stuur een mailtje naar redactie@zijaanzij.nl

*

 

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden