Wie wil jij zien?

Op 26 april is het Lesbian Visibility Day, onstaan in 2008 in de Verenigde Staten, met als doel de (h)erkenning en zichtbaarheid van lesbische vrouwen te vergroten en verbeteren. Bij Zij aan Zij doen we dat natuurlijk elke dag, en breder ook: queer vrouwen, of LBTQIA+ v/x, of gewoon iedereen die niet in een cis hetero hokje past staan altijd centraal.

Wij grijpen Lesbische Zichtbaarheidsdag aan om jou te vragen wat (en wie) je graag zou zien op Zij aan Zij.

Wie moeten wij dringend eens interviewen? Of over wie zou je meer willen weten? Wie mis je op Zij aan Zij? Wie heeft onlangs een indrukwekkende prestatie geleverd of iets bijzonders gecreëerd en mag weleens in de schijnwerpers worden gezet? Welke onderwerpen verdienen (meer) aandacht?

Laat het ons weten!

Stuur een mailtje naar redactie@zijaanzij.nl of laat een comment achter hieronder.

 

Wist je dat je de zoekfunctie kunt gebruiken om de hele website te doorzoeken, op namen en onderwerpen, inclusief het archief en de hele encyclopedie?

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden