Wie wil jij zien?

Op 26 april is het Lesbian Visibility Day, onstaan in 2008 in de Verenigde Staten, met als doel de (h)erkenning en zichtbaarheid van lesbische vrouwen te vergroten en verbeteren. Bij Zij aan Zij doen we dat natuurlijk elke dag, en breder ook: queer vrouwen, of LBTQIA+ v/x, of gewoon iedereen die niet in een cis hetero hokje past staan altijd centraal.

Wij grijpen Lesbische Zichtbaarheidsdag aan om jou te vragen wat (en wie) je graag zou zien op Zij aan Zij.

Wie moeten wij dringend eens interviewen? Of over wie zou je meer willen weten? Wie mis je op Zij aan Zij? Wie heeft onlangs een indrukwekkende prestatie geleverd of iets bijzonders gecreëerd en mag weleens in de schijnwerpers worden gezet? Welke onderwerpen verdienen (meer) aandacht?

Laat het ons weten!

Stuur een mailtje naar redactie@zijaanzij.nl of laat een comment achter hieronder.

 

Wist je dat je de zoekfunctie kunt gebruiken om de hele website te doorzoeken, op namen en onderwerpen, inclusief het archief en de hele encyclopedie?

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Transgender Zichtbaarheid

De 'Transgender Day of Visiblity', voor bewustwording van de positie van transgender mensen die op wereldwijde schaal te maken hebben met discriminatie, vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart.

Lees verder

Kroongetuige

Patricia Cornwell schreef een nieuw boek en we weten meer (Nicole Kidman!) over de TV-serie. Forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt- in dit 26ste deel- achtervolgd door haar verleden.

Lees verder

Corrie

Marieke Widlak maakte een bijzonder mooie docu over omgaan met veranderingen binnen een liefdesrelatie. 'Ik wilde een film maken die vertrouwen zou uitstralen over het afwijken van de norm.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden