Wie wil jij zien?

Op 26 april is het Lesbian Visibility Day, onstaan in 2008 in de Verenigde Staten, met als doel de (h)erkenning en zichtbaarheid van lesbische vrouwen te vergroten en verbeteren. Bij Zij aan Zij doen we dat natuurlijk elke dag, en breder ook: queer vrouwen, of LBTQIA+ v/x, of gewoon iedereen die niet in een cis hetero hokje past staan altijd centraal.

Wij grijpen Lesbische Zichtbaarheidsdag aan om jou te vragen wat (en wie) je graag zou zien op Zij aan Zij.

Wie moeten wij dringend eens interviewen? Of over wie zou je meer willen weten? Wie mis je op Zij aan Zij? Wie heeft onlangs een indrukwekkende prestatie geleverd of iets bijzonders gecreëerd en mag weleens in de schijnwerpers worden gezet? Welke onderwerpen verdienen (meer) aandacht?

Laat het ons weten!

Stuur een mailtje naar redactie@zijaanzij.nl of laat een comment achter hieronder.

 

Wist je dat je de zoekfunctie kunt gebruiken om de hele website te doorzoeken, op namen en onderwerpen, inclusief het archief en de hele encyclopedie?

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden