Vrouwen versieren voor vrouwen

Ik weet het nog goed, die eerste keren dat ik naar de gay bar ging nadat ik uit de kast was gekomen. Telkens weer ging ik vol verwachting naar binnen, en telkens weer was ik teleurgesteld. Ik hoopte dat ik benaderd zou worden door een leuke vrouw. Met mannen had ik altijd best wat sjans, dus ik had verwacht dat het met de vrouwen ook wel goed zou komen. Viel dat even tegen: ik werd helemaal niet benaderd! Ik snapte er niks van: Zat mijn haar niet goed? Zat er een vlek in mijn shirt?

Na een tijdje ontdekte ik dat vrouwen vaak wachten tot de ander initiatief neemt. Ik zou dus zelf in actie moeten komen! Ik had alleen geen idee hoe dat 'moest' en klungelde maar wat aan. Ik voelde me net een 16-jarige puber in plaats van een 26-jarige vrouw. Uiteindelijk besloot ik me te verdiepen in de werking van aantrekkingskracht. Ik verslond blogs, boeken en filmpjes en kreeg gaandeweg steeds leukere interacties met vrouwen. Superleuk! Maar... het stond me enorm tegen dat ongeveer alle informatie die ik vond op hetero mannen en vrouwen gericht was. Zo werd bijvoorbeeld vaak gezegd dat je gebruik moest maken van de polariteit tussen man en vrouw, daar kon ik natuurlijk niks mee. Bovendien waren de boeken voor hetero mannen, waarin vaak juist ook goede tips stonden over wat vrouwen fijn vinden in de liefde, vaak vrouwonvriendelijk. En ik kon geen antwoorden vinden op vragen als: Hoe stap je als vrouw nu op een vrouw af?

Na een tijdje besloot ik zelf het boek te schrijven dat ik zelf zo graag had willen hebben. Sinds vandaag, mijn verjaardag, is het uit: mijn boek 'Vrouwen versieren voor vrouwen'. Hierin schrijf ik hoe vrouwen beter kunnen worden in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe ze de aantrekkelijkste versie van zichzelf kunnen worden. Daarbij maakt het niet uit of ze pas net uit de kast zijn of al ervaring hebben met vrouwen. Het gehele versierproces is uitgeschreven: van aanspreken tot flirten tot zoenen tot daten tot verkering vragen. Zelf heb ik inmiddels drie jaar een vriendin, ik hoop dat ik andere vrouwen ook aan een leuke partner of scharrel(s) kan helpen.

 

Het boek

Veel vrouwen vinden vrouwen benaderen doodeng. Het gevolg: niemand neemt initiatief. Zo gaan er veel kansen op vrouwenliefde verloren. Zonde! En bovendien totaal onnodig. Deze gids geeft je inzicht in de werking van aantrekkingskracht en navigeert je door het vrouw-vrouw datingoerwoud naar de prinses op het witte paard. Leer hoe je beter wordt in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe je de aantrekkelijkste versie van jezelf wordt. Het hele versierproces is van A tot Z voor je uitgeschreven in herkenbare situaties, veelvoorkomende problemen en persoonlijke anekdotes. Van aanspreken tot zoenen. Van flirten tot een telefoonnummer regelen. Van daten tot verkering vragen. Kom in actie, vind die leuke partner of scharrel(s) en krijg een geweldig liefdesleven.

Eline Zegers (1988) kwam na afronding van haar rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht uit de kast. Ze had weinig succes in de liefde, omdat flirten en daten met vrouwen ingewikkelder bleek dat ze dacht. Voor een beter liefdesleven verslond ze boeken, blogs en filmpjes over aantrekkingskracht en bracht deze in de praktijk in het uitgaansleven en de gay scene. Inmiddels is Eline ervaringsdeskundige in flirten, daten en versieren en geeft ze individuele datingcoaching.  

 

 Je koopt het boek- vanaf vandaag- bij de plaatselijke boekhandel of online.

Bertram + De Leeuw Uitgevers - ISBN/ EAN: 789461562951

*

Blijf op de hoogte!

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder

Vers leesvoer

Een inclusieve reisgids, een 'een veelkoppig verhaal over transformatie en de zoektocht naar liefde en bestaansrecht,' en overal kleurrijke feestjes met Nine en Mella, om voor te lezen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden