Anaïs verliefd

De Franse romantische komedie Les Amours d'Anaïs, het speelfilmdebuut van regisseur Charline Bourgeois-Tacquet, is vanaf komende week te zien in de Nederlandse bioscopen.

De film Les Amours d'Anaïs schetst een portret van een jonge levenslustige vrouw die van het leven houdt, maar worstelt met haar dertigers dilemma en relaties die geen stand houden. Ze staat op een kruispunt in haar hectische leven en ze vindt het lastig om keuzes te maken.

Met hoofdrollen voor Valeria Bruni-Tedeschi (Émilie), Denis Podalydès (Daniel) en Anaïs Demoustier. Charline Bourgeois-Tacquet regisseerde Anaïs Demoustier eerder en met haar in gedachten wilde ze deze film maken. LES AMOURS D'ANAÏS ging in première in Cannes (Semaine de la Critique).

 


Anaïs staat zorgeloos in het leven, maar soms is ze ook bang om nooit iets te bereiken. Ze werkt in Parijs aan haar proefschrift, is altijd blut en ze weet eigenlijk niet wat ze met relaties aan moet. Dan ontmoet ze Daniel, een uitgever met de leeftijd van haar vader, die meteen op haar valt en ze krijgen iets. Als Anaïs een boek leest van de hand van zijn vrouw Émilie voelt ze onmiddellijk veel verwantschap met haar en stelt ze alles in het werk om met haar samen te zijn.

 

Les Amours d' Anaïs zie je vanaf 16 juni in de Nederlandse bioscopen.

Zij aan Zij mag kaartjes weggeven! :)

Win! Bioscoop kaartjes voor Les Amours d'Anaïs!

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden