Anaïs verliefd

De Franse romantische komedie Les Amours d'Anaïs, het speelfilmdebuut van regisseur Charline Bourgeois-Tacquet, is vanaf komende week te zien in de Nederlandse bioscopen.

De film Les Amours d'Anaïs schetst een portret van een jonge levenslustige vrouw die van het leven houdt, maar worstelt met haar dertigers dilemma en relaties die geen stand houden. Ze staat op een kruispunt in haar hectische leven en ze vindt het lastig om keuzes te maken.

Met hoofdrollen voor Valeria Bruni-Tedeschi (Émilie), Denis Podalydès (Daniel) en Anaïs Demoustier. Charline Bourgeois-Tacquet regisseerde Anaïs Demoustier eerder en met haar in gedachten wilde ze deze film maken. LES AMOURS D'ANAÏS ging in première in Cannes (Semaine de la Critique).

 


Anaïs staat zorgeloos in het leven, maar soms is ze ook bang om nooit iets te bereiken. Ze werkt in Parijs aan haar proefschrift, is altijd blut en ze weet eigenlijk niet wat ze met relaties aan moet. Dan ontmoet ze Daniel, een uitgever met de leeftijd van haar vader, die meteen op haar valt en ze krijgen iets. Als Anaïs een boek leest van de hand van zijn vrouw Émilie voelt ze onmiddellijk veel verwantschap met haar en stelt ze alles in het werk om met haar samen te zijn.

 

Les Amours d' Anaïs zie je vanaf 16 juni in de Nederlandse bioscopen.

Zij aan Zij mag kaartjes weggeven! :)

Win! Bioscoop kaartjes voor Les Amours d'Anaïs!

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Let's talk about sex

De liefde in Japan, gendergelijkheid in IJsland, Thailand een paradijs voor transgenders..? Lieve Blancquaert reist de wereld rond om zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Lees verder

Discriminerend geweld

COC Nederland is blij met een wetsvoorstel dat hogere straffen stelt op discriminerend geweld. 'Geweld om wie je bent is niet alleen een klap in je gezicht, maar ook een kras op je ziel.'

Lees verder

Come Alive

Expositie waarin kunstenaars erotiek op een vernieuwende manier benaderen, bedoeld om je te laten transformeren en mee te laten voeren langs fantasieën, openbaringen en onthullingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden