First Kill

De legendarische Buffy the Vampire Slayer krijgt gezelschap van een nieuwe generatie vampiers en vampierjagers: De tiener Juliette Fairmont (gespeeld door Sarah Catherine Hook) heeft het punt bereikt waarop ze zich moet opmaken voor haar eerste moord, om officieel een plek te bemachtigen binnen haar beruchte vampierfamilie. Haar oog valt op een nieuw meisje in de stad, de mooie Calliope 'Cal' Burns (gespeeld door Imani Lewis). Wat Juliette niet weet, is dat Cal uit een familie van vampierjagers komt. Ook Cal wordt klaargestoomd voor haar eerste 'kill'. De meisjes leren elkaar kennen en vallen als een blok voor elkaar.

Buffy meets Killing Eve meets Twilight:

First Kill zie je vanaf 10 juni op Netflix.

 

The Umbrella Academy

Door de corona pandemie duurde het wat langer, maar op 22 juni gaat het derde seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy in première in Nederland. De Hargreeves- telgen zijn terug in het hier en nu, maar staan voor een nieuwe uitdaging, namelijk The Sparrows, een groep jongere versies van zichzelf. Is deze groep gevormd toen ze, in het vorige seizoen, terug in de tijd zijn gegaan? Ze wisten daar het einde van de wereld te voorkomen, hoe gaan ze in dit nieuwe seizoen om met de confrontatie met hun spiegelbeeld?  

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

One in a million

LGBTQIA+ films voor iedereen: een gezamenlijke missie om te vieren dat we uniek zijn. 1 miljoen mensen €1 doneren om wereldwijde LGBTQIA+ representatie naar een hoger plan te tillen.

Lees verder

Respect for Marriage Act

Nadat het Amerikaanse Hooggerechtshof het landelijke recht op abortus schrapte, kwam ook de vrijheid om te trouwen op losse schroeven te staan. Een nieuwe wet biedt meer bescherming.

Lees verder

Leesvoer 2022

Fleur Pierets, Claudia de Breij, Sara Kroos, Nina Polak, Hannah Gadsby en meer binnen- en buitenlandse auteurs schreven dit jaar een bonte verzameling boeken. We maakten een divers (en nooit compleet) overzicht.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden