First Kill

De legendarische Buffy the Vampire Slayer krijgt gezelschap van een nieuwe generatie vampiers en vampierjagers: De tiener Juliette Fairmont (gespeeld door Sarah Catherine Hook) heeft het punt bereikt waarop ze zich moet opmaken voor haar eerste moord, om officieel een plek te bemachtigen binnen haar beruchte vampierfamilie. Haar oog valt op een nieuw meisje in de stad, de mooie Calliope 'Cal' Burns (gespeeld door Imani Lewis). Wat Juliette niet weet, is dat Cal uit een familie van vampierjagers komt. Ook Cal wordt klaargestoomd voor haar eerste 'kill'. De meisjes leren elkaar kennen en vallen als een blok voor elkaar.

Buffy meets Killing Eve meets Twilight:

First Kill zie je vanaf 10 juni op Netflix.

 

The Umbrella Academy

Door de corona pandemie duurde het wat langer, maar op 22 juni gaat het derde seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy in première in Nederland. De Hargreeves- telgen zijn terug in het hier en nu, maar staan voor een nieuwe uitdaging, namelijk The Sparrows, een groep jongere versies van zichzelf. Is deze groep gevormd toen ze, in het vorige seizoen, terug in de tijd zijn gegaan? Ze wisten daar het einde van de wereld te voorkomen, hoe gaan ze in dit nieuwe seizoen om met de confrontatie met hun spiegelbeeld?  

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden