First Kill

De legendarische Buffy the Vampire Slayer krijgt gezelschap van een nieuwe generatie vampiers en vampierjagers: De tiener Juliette Fairmont (gespeeld door Sarah Catherine Hook) heeft het punt bereikt waarop ze zich moet opmaken voor haar eerste moord, om officieel een plek te bemachtigen binnen haar beruchte vampierfamilie. Haar oog valt op een nieuw meisje in de stad, de mooie Calliope 'Cal' Burns (gespeeld door Imani Lewis). Wat Juliette niet weet, is dat Cal uit een familie van vampierjagers komt. Ook Cal wordt klaargestoomd voor haar eerste 'kill'. De meisjes leren elkaar kennen en vallen als een blok voor elkaar.

Buffy meets Killing Eve meets Twilight:

First Kill zie je vanaf 10 juni op Netflix.

 

The Umbrella Academy

Door de corona pandemie duurde het wat langer, maar op 22 juni gaat het derde seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy in première in Nederland. De Hargreeves- telgen zijn terug in het hier en nu, maar staan voor een nieuwe uitdaging, namelijk The Sparrows, een groep jongere versies van zichzelf. Is deze groep gevormd toen ze, in het vorige seizoen, terug in de tijd zijn gegaan? Ze wisten daar het einde van de wereld te voorkomen, hoe gaan ze in dit nieuwe seizoen om met de confrontatie met hun spiegelbeeld?  

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Let's talk about sex

De liefde in Japan, gendergelijkheid in IJsland, Thailand een paradijs voor transgenders..? Lieve Blancquaert reist de wereld rond om zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Lees verder

Discriminerend geweld

COC Nederland is blij met een wetsvoorstel dat hogere straffen stelt op discriminerend geweld. 'Geweld om wie je bent is niet alleen een klap in je gezicht, maar ook een kras op je ziel.'

Lees verder

Come Alive

Expositie waarin kunstenaars erotiek op een vernieuwende manier benaderen, bedoeld om je te laten transformeren en mee te laten voeren langs fantasieën, openbaringen en onthullingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden