Vier de vrijheid

Tally heeft een nieuwe single: 'Free'. Het nieuwe nummer is de opvolger van haar hit 'Gloria', die inmiddels meer dan een miljoen streams heeft behaald. 'Free' gaat over de combinatie tussen vrijheid in het leven en de hartstochtelijke battle in de liefde. Het leven hoeft niet perfect te zijn om je echt vrij te voelen, ondanks de trials die je soms moet doorstaan om samen te zijn. Het thema sluit naadloos aan bij Tally, die ambassadrice was van de Rotterdam Pride 2020. De bijbehorende videoclip werd in Tally's geboorteland Suriname geschoten en is nu te zien! 'Free' kwam uit via ROQ 'N Rolla Music en is overal te streamen.

Tally is enorm trots op deze release. Op 20 mei vertelde ze daarover: 'Ik vind het echt een feestje om op mijn verjaardag een nieuwe release uit te brengen! Voor mij is vrijheid namelijk een enorm waardevol cadeau dat ten alle tijden gevierd moet worden. Ik heb dit nummer dan ook gecreëerd om mezelf en iedereen die het luistert bewust te maken van het feit dat dit in de kleine dingen kan zitten; welke fase je ook ervaart in het leven. Ik hoop dat iedereen die 'Free' luistert deze kracht zal voelen en het lekker op repeat zal knallen!'

Tally is een geboren entertainer. De oorspronkelijk in Suriname geboren artieste heeft een Joods/Creoolse en Indiaanse achtergrond en deze mix maakt haar een echte exotische vlam. Als jong meisje schreef ze haar eigen nummers en visualiseerde zichzelf op grote podiums. Met deze visie in gedachten bracht ze in 2016 haar eerste officiële single en video 'My Reflection' uit en vervolgens een samenwerking met DJ Kelly Ross en Bollebof. In 2019 tekende Tally bij het label ROQ 'N Rolla Music, eerder bracht ze daar de track 'Own The Night' en 'Forbidden Fruit' uit. De zangeres heeft internationale ambities en is klaar om de wereld te inspireren met haar muziek en unieke sound. Daarnaast heeft het multi-talent ook een eigen bikini-lijn, die ze verkoopt via de Instagram pagina @bikinibytally.

 

Lees ook:

*

Blijf op de hoogte!

 

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Let's talk about sex

De liefde in Japan, gendergelijkheid in IJsland, Thailand een paradijs voor transgenders..? Lieve Blancquaert reist de wereld rond om zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Lees verder

Discriminerend geweld

COC Nederland is blij met een wetsvoorstel dat hogere straffen stelt op discriminerend geweld. 'Geweld om wie je bent is niet alleen een klap in je gezicht, maar ook een kras op je ziel.'

Lees verder

Come Alive

Expositie waarin kunstenaars erotiek op een vernieuwende manier benaderen, bedoeld om je te laten transformeren en mee te laten voeren langs fantasieën, openbaringen en onthullingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden