Wie gaat er trouwen..?!

In juni zijn ze begonnen met filmen, en inmiddels is ook bekend wanneer het volgende seizoen van The L word Generation Q te zien zal zijn, namelijk vanaf 18 november dit jaar op het Amerikaanse Showtime.

Deze feestelijke datum werd bekend gemaakt op Instagram, waar gisteren de eerste pagina van het script online verscheen. Op dit voorblad van 'episode 301' zie je niet alleen de datum, ook vind je er aanwijzingen over de verschillende nieuwe verhaallijnen van het komende seizoen. Zo staat er 'from power to peace' (waar zou dat over gaan..?), 'I wanna watch you f*uck my /ex/our/ex/your clone' (ok..) en staat er onderin de vraag: 'someone gets married?' Wie dan? Misschien Sophie en Finley? Tess en Shane? Dani en Gigi? Tina en Carrie? Tina en Bette?!?!

We gaan het zien, vanaf 18 november in de VS en hopelijk snel daarna ook in Nederland.

Beeld Instagram: @sho_thelword

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Onderzoek naar geweld

Hoewel Nederland bekend staat om zijn tolerantie, weten we dat er nog steeds veel geweld plaatsvindt om genderidentiteit of seksuele oriëntatie. Wat zet mensen aan tot dit geweld?

Lees verder

Transgender Zichtbaarheid

De 'Transgender Day of Visiblity', voor bewustwording van de positie van transgender mensen die op wereldwijde schaal te maken hebben met discriminatie, vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart.

Lees verder

Kroongetuige

Patricia Cornwell schreef een nieuw boek en we weten meer (Nicole Kidman!) over de TV-serie. Forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt- in dit 26ste deel- achtervolgd door haar verleden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden