Wie gaat er trouwen..?!

In juni zijn ze begonnen met filmen, en inmiddels is ook bekend wanneer het volgende seizoen van The L word Generation Q te zien zal zijn, namelijk vanaf 18 november dit jaar op het Amerikaanse Showtime.

Deze feestelijke datum werd bekend gemaakt op Instagram, waar gisteren de eerste pagina van het script online verscheen. Op dit voorblad van 'episode 301' zie je niet alleen de datum, ook vind je er aanwijzingen over de verschillende nieuwe verhaallijnen van het komende seizoen. Zo staat er 'from power to peace' (waar zou dat over gaan..?), 'I wanna watch you f*uck my /ex/our/ex/your clone' (ok..) en staat er onderin de vraag: 'someone gets married?' Wie dan? Misschien Sophie en Finley? Tess en Shane? Dani en Gigi? Tina en Carrie? Tina en Bette?!?!

We gaan het zien, vanaf 18 november in de VS en hopelijk snel daarna ook in Nederland.

Beeld Instagram: @sho_thelword

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden