Wie gaat er trouwen..?!

In juni zijn ze begonnen met filmen, en inmiddels is ook bekend wanneer het volgende seizoen van The L word Generation Q te zien zal zijn, namelijk vanaf 18 november dit jaar op het Amerikaanse Showtime.

Deze feestelijke datum werd bekend gemaakt op Instagram, waar gisteren de eerste pagina van het script online verscheen. Op dit voorblad van 'episode 301' zie je niet alleen de datum, ook vind je er aanwijzingen over de verschillende nieuwe verhaallijnen van het komende seizoen. Zo staat er 'from power to peace' (waar zou dat over gaan..?), 'I wanna watch you f*uck my /ex/our/ex/your clone' (ok..) en staat er onderin de vraag: 'someone gets married?' Wie dan? Misschien Sophie en Finley? Tess en Shane? Dani en Gigi? Tina en Carrie? Tina en Bette?!?!

We gaan het zien, vanaf 18 november in de VS en hopelijk snel daarna ook in Nederland.

Beeld Instagram: @sho_thelword

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2023

All Day Every Day: Op 8 december is het Paarse Vrijdag, dé GSA-actiedag waarop de hele school steun en respect voor sekse, gender, en seksuele diversiteit laat zien door paars te dragen. Wij spraken docent Djoeke!

Lees verder

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden