Wie gaat er trouwen..?!

In juni zijn ze begonnen met filmen, en inmiddels is ook bekend wanneer het volgende seizoen van The L word Generation Q te zien zal zijn, namelijk vanaf 18 november dit jaar op het Amerikaanse Showtime.

Deze feestelijke datum werd bekend gemaakt op Instagram, waar gisteren de eerste pagina van het script online verscheen. Op dit voorblad van 'episode 301' zie je niet alleen de datum, ook vind je er aanwijzingen over de verschillende nieuwe verhaallijnen van het komende seizoen. Zo staat er 'from power to peace' (waar zou dat over gaan..?), 'I wanna watch you f*uck my /ex/our/ex/your clone' (ok..) en staat er onderin de vraag: 'someone gets married?' Wie dan? Misschien Sophie en Finley? Tess en Shane? Dani en Gigi? Tina en Carrie? Tina en Bette?!?!

We gaan het zien, vanaf 18 november in de VS en hopelijk snel daarna ook in Nederland.

Beeld Instagram: @sho_thelword

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Oudejaarsconference 2022

Claudia de Breij verzorgt dit jaar weer de Oudejaarsconference: De try-outs zijn begonnen en de voorstelling is vanaf nu al te zien in theaters door heel Nederland. Een voorproefje!

Lees verder

Bodytalk bestaat 35 jaar

Jubileum: Bodytalk in Utrecht werd 27 februari 1987 geopend door Feibe Zweers. Anno 2022 is Bodytalk nog steeds een belangrijk onderdeel van het gay uitgaansleven in Utrecht.

Lees verder

Onbekend maakt onbemind

Meer sociale acceptatie door de verhalen van leeftijdsgenoten: Peer-educators vergroten bewustwording en kennis bij medeleerlingen door 'levensechte' verhalen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden