Do Revenge

Na een heimelijke ontmoeting slaan Drea, gespeeld door Camilla Mendes (Riverdale), en Eleanor, gespeeld door Maya Hawke (Stranger Things), de handen ineen om achter elkaars vijand aan te gaan. Van Drea, het populairste meisje van de school, gaat er namelijk een sextape rond, gemaakt door haar ex. De Queen Bee is daardoor van haar voetstuk gevallen en wil wraak. Eleanor, de wat onhandige nieuwe leerling op de school, wil wraak op het meisje dat het gerucht de wereld in geholpen heeft dat ze zich aan haar heeft opgedrongen: '..dat ik haar vasthield en probeerde te kussen. Ik werd de aanrander, ze heeft me kapotgemaakt.' De twee besluiten elkaar te helpen om voor eens en altijd af te rekenen met hun kwelgeesten.

'Do Revenge is een Hitchcock-achtige donkere comedy met de meest enge hoofdrolspelers ooit: tienermeisjes.' De film is geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson en zie je vanaf 16 september op Netflix.

*

Blijf op de hoogte!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden