Do Revenge

Na een heimelijke ontmoeting slaan Drea, gespeeld door Camilla Mendes (Riverdale), en Eleanor, gespeeld door Maya Hawke (Stranger Things), de handen ineen om achter elkaars vijand aan te gaan. Van Drea, het populairste meisje van de school, gaat er namelijk een sextape rond, gemaakt door haar ex. De Queen Bee is daardoor van haar voetstuk gevallen en wil wraak. Eleanor, de wat onhandige nieuwe leerling op de school, wil wraak op het meisje dat het gerucht de wereld in geholpen heeft dat ze zich aan haar heeft opgedrongen: '..dat ik haar vasthield en probeerde te kussen. Ik werd de aanrander, ze heeft me kapotgemaakt.' De twee besluiten elkaar te helpen om voor eens en altijd af te rekenen met hun kwelgeesten.

'Do Revenge is een Hitchcock-achtige donkere comedy met de meest enge hoofdrolspelers ooit: tienermeisjes.' De film is geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson en zie je vanaf 16 september op Netflix.

*

Blijf op de hoogte!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Regenboogdagen Enschede

PrideWalk Twente, Queer Arts, symposium Th!nk with Pride, theater, karaoke, Queer night en een ontbijt: Bomvol programma tijdens de Regenboogdagen in Enschede en Hengelo.

Lees verder

Oudejaarsconference 2022

Claudia de Breij verzorgt dit jaar weer de Oudejaarsconference: De try-outs zijn begonnen en de voorstelling is vanaf nu al te zien in theaters door heel Nederland. Een voorproefje!

Lees verder

Bodytalk bestaat 35 jaar

Jubileum: Bodytalk in Utrecht werd 27 februari 1987 geopend door Feibe Zweers. Anno 2022 is Bodytalk nog steeds een belangrijk onderdeel van het gay uitgaansleven in Utrecht.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden