Horoscoop september 2022

Volle maan en Mercurius in retrograde: Pas op voor miscommunicatie, verwarrende boodschappen van je ex-vriendin of onbeantwoorde liefdes uit het verleden die opeens je aandacht vragen.

De maand september is aangebroken, wat betekent dat de blaadjes van de bomen zullen vallen en we ons kunnen gaan voorbereiden op de herfst. Wat hebben de sterren deze maand voor jou in petto? September begint op een behulpzame wijze als Venus zich op 5 september huist in de oplossingsgerichte Maagd: Bied een ​​helpende hand of een woord van advies aan je dierbaren. Jouw steun is nu de beste manier om je liefde te laten zien aan je familie of vrienden, maar zorg er wel voor dat je jezelf, of je vriendin, niet voorbij loopt. Jullie relatie kan ook wel wat aandacht gebruiken, maak haar duidelijk hoeveel je van haar houdt. Wees rond 9 september voorbereid op miscommunicatie, wat zal worden veroorzaakt door Mercurius in retrograde, die vanaf dan tot het einde van de maand denkprocessen zal vertragen. Je maakt je misschien zorgen over welke beslissing de juiste is op dat moment, maar neem eerst de tijd om alles op een rijtje te zetten. Dit zal jou helpen om op een heldere manier je stem te laten horen.

Op 10 september zorgt de volle maan in de intuïtieve en gevoelige Vissen voor meer helderheid 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Regenboogdagen Enschede

PrideWalk Twente, Queer Arts, symposium Th!nk with Pride, theater, karaoke, Queer night en een ontbijt: Bomvol programma tijdens de Regenboogdagen in Enschede en Hengelo.

Lees verder

Oudejaarsconference 2022

Claudia de Breij verzorgt dit jaar weer de Oudejaarsconference: De try-outs zijn begonnen en de voorstelling is vanaf nu al te zien in theaters door heel Nederland. Een voorproefje!

Lees verder

Bodytalk bestaat 35 jaar

Jubileum: Bodytalk in Utrecht werd 27 februari 1987 geopend door Feibe Zweers. Anno 2022 is Bodytalk nog steeds een belangrijk onderdeel van het gay uitgaansleven in Utrecht.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden