Horoscoop september 2022

Volle maan en Mercurius in retrograde: Pas op voor miscommunicatie, verwarrende boodschappen van je ex-vriendin of onbeantwoorde liefdes uit het verleden die opeens je aandacht vragen.

De maand september is aangebroken, wat betekent dat de blaadjes van de bomen zullen vallen en we ons kunnen gaan voorbereiden op de herfst. Wat hebben de sterren deze maand voor jou in petto? September begint op een behulpzame wijze als Venus zich op 5 september huist in de oplossingsgerichte Maagd: Bied een ​​helpende hand of een woord van advies aan je dierbaren. Jouw steun is nu de beste manier om je liefde te laten zien aan je familie of vrienden, maar zorg er wel voor dat je jezelf, of je vriendin, niet voorbij loopt. Jullie relatie kan ook wel wat aandacht gebruiken, maak haar duidelijk hoeveel je van haar houdt. Wees rond 9 september voorbereid op miscommunicatie, wat zal worden veroorzaakt door Mercurius in retrograde, die vanaf dan tot het einde van de maand denkprocessen zal vertragen. Je maakt je misschien zorgen over welke beslissing de juiste is op dat moment, maar neem eerst de tijd om alles op een rijtje te zetten. Dit zal jou helpen om op een heldere manier je stem te laten horen.

Op 10 september zorgt de volle maan in de intuïtieve en gevoelige Vissen voor meer helderheid 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden