Horoscoop september 2022

Volle maan en Mercurius in retrograde: Pas op voor miscommunicatie, verwarrende boodschappen van je ex-vriendin of onbeantwoorde liefdes uit het verleden die opeens je aandacht vragen.

De maand september is aangebroken, wat betekent dat de blaadjes van de bomen zullen vallen en we ons kunnen gaan voorbereiden op de herfst. Wat hebben de sterren deze maand voor jou in petto? September begint op een behulpzame wijze als Venus zich op 5 september huist in de oplossingsgerichte Maagd: Bied een ​​helpende hand of een woord van advies aan je dierbaren. Jouw steun is nu de beste manier om je liefde te laten zien aan je familie of vrienden, maar zorg er wel voor dat je jezelf, of je vriendin, niet voorbij loopt. Jullie relatie kan ook wel wat aandacht gebruiken, maak haar duidelijk hoeveel je van haar houdt. Wees rond 9 september voorbereid op miscommunicatie, wat zal worden veroorzaakt door Mercurius in retrograde, die vanaf dan tot het einde van de maand denkprocessen zal vertragen. Je maakt je misschien zorgen over welke beslissing de juiste is op dat moment, maar neem eerst de tijd om alles op een rijtje te zetten. Dit zal jou helpen om op een heldere manier je stem te laten horen.

Op 10 september zorgt de volle maan in de intuïtieve en gevoelige Vissen voor meer helderheid 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder

Bi of lesbisch?

'We wonen sinds anderhalf jaar samen, we hebben een huis gekocht en we hebben samen een kat. Tekstboek lesbisch, zou je zeggen. Behalve dat ik al sinds mijn 15e weet dat ik biseksueel ben.'

Lees verder

Twintig jaar Mijntje

Ze is het brutaaltje van een domineesdochter en viert dit jaar haar jubileum: al twintig jaar deelt ze lief en leed met ons. We spreken maker Margreet de Heer! 'Mijntje doet alles wat ik niet durf.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden