Horoscoop september 2022

Volle maan en Mercurius in retrograde: Pas op voor miscommunicatie, verwarrende boodschappen van je ex-vriendin of onbeantwoorde liefdes uit het verleden die opeens je aandacht vragen.

De maand september is aangebroken, wat betekent dat de blaadjes van de bomen zullen vallen en we ons kunnen gaan voorbereiden op de herfst. Wat hebben de sterren deze maand voor jou in petto? September begint op een behulpzame wijze als Venus zich op 5 september huist in de oplossingsgerichte Maagd: Bied een ​​helpende hand of een woord van advies aan je dierbaren. Jouw steun is nu de beste manier om je liefde te laten zien aan je familie of vrienden, maar zorg er wel voor dat je jezelf, of je vriendin, niet voorbij loopt. Jullie relatie kan ook wel wat aandacht gebruiken, maak haar duidelijk hoeveel je van haar houdt. Wees rond 9 september voorbereid op miscommunicatie, wat zal worden veroorzaakt door Mercurius in retrograde, die vanaf dan tot het einde van de maand denkprocessen zal vertragen. Je maakt je misschien zorgen over welke beslissing de juiste is op dat moment, maar neem eerst de tijd om alles op een rijtje te zetten. Dit zal jou helpen om op een heldere manier je stem te laten horen.

Op 10 september zorgt de volle maan in de intuïtieve en gevoelige Vissen voor meer helderheid 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden