Rainbow Week Hilversum

Tijdens de Rainbow Week kleurt Hilversum in de regenboogkleuren om onze diversiteit te vieren! 

Na een spectaculaire aftrap op vrijdagavond 7 oktober met het Rainbow Ball in De Vorstin vinden er een week lang activiteiten plaats om de sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTIQ+ personen te bevorderen en om aandacht te vragen voor seksuele- en genderdiversiteit en inclusiviteit. Iedereen is welkom!

Stichting Gooi & Vecht Inclusief organiseert de Rainbow Week en activiteiten die ervoor zorgen dat inwoners die zich als LHBTIQ+ identificeren zichzelf kunnen zijn, kunnen houden van wie zij willen, zich veilig voelen én mee kunnen doen. De stichting werkt samen met de gemeente Hilversum en buurgemeenten.

Om ook ondernemers te betrekken bij de Rainbow Week zal er voor de opening op zaterdag 8 oktober een Pride Safari georganiseerd worden. Een kleurrijke tour door de binnenstad

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden