Oudejaarsconference 2022

De NPO oudejaarsconference 2022 wordt, inmiddels voor de derde keer, verzorgt door Claudia de Breij. De uitzending zal te zien zijn bij BNNVARA. Vanaf september tot aan oudejaarsavond zijn er diverse try-outs door heel Nederland, dé kans op een voorproefje van wat komen gaat!

De conference

In 2016 én in 2019 deed Claudia ook al de NPO oudejaarsconference. Toen, in 2016, was ze zelfs de eerste vrouwelijk cabaretier die deze eer kreeg. Met de oudejaarsavond van 2022 blikt Claudia met heel Nederland terug op het afgelopen jaar. Een roerig jaar, waarin zware thema's, zoals de oorlog in Oekraïne, aan bod kwamen. Een thema dat Claudia ook van dichterbij kent. Zo vertelt ze in de Avondshow van Arjen Lubach [fragment hieronder] dat ze een vrouw en haar zoon uit Oekraïne opvangt in haar huis. Dat Claudia sociaal bewogen is, blijkt ook uit de locatie waar de oudejaarsconference plaatsvindt. Op 3 september bij Matthijs Gaat

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden