Oudejaarsconference 2022

De NPO oudejaarsconference 2022 wordt, inmiddels voor de derde keer, verzorgt door Claudia de Breij. De uitzending zal te zien zijn bij BNNVARA. Vanaf september tot aan oudejaarsavond zijn er diverse try-outs door heel Nederland, dé kans op een voorproefje van wat komen gaat!

De conference

In 2016 én in 2019 deed Claudia ook al de NPO oudejaarsconference. Toen, in 2016, was ze zelfs de eerste vrouwelijk cabaretier die deze eer kreeg. Met de oudejaarsavond van 2022 blikt Claudia met heel Nederland terug op het afgelopen jaar. Een roerig jaar, waarin zware thema's, zoals de oorlog in Oekraïne, aan bod kwamen. Een thema dat Claudia ook van dichterbij kent. Zo vertelt ze in de Avondshow van Arjen Lubach [fragment hieronder] dat ze een vrouw en haar zoon uit Oekraïne opvangt in haar huis. Dat Claudia sociaal bewogen is, blijkt ook uit de locatie waar de oudejaarsconference plaatsvindt. Op 3 september bij Matthijs Gaat

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Onderzoek naar geweld

Hoewel Nederland bekend staat om zijn tolerantie, weten we dat er nog steeds veel geweld plaatsvindt om genderidentiteit of seksuele oriëntatie. Wat zet mensen aan tot dit geweld?

Lees verder

Transgender Zichtbaarheid

De 'Transgender Day of Visiblity', voor bewustwording van de positie van transgender mensen die op wereldwijde schaal te maken hebben met discriminatie, vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart.

Lees verder

Kroongetuige

Patricia Cornwell schreef een nieuw boek en we weten meer (Nicole Kidman!) over de TV-serie. Forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt- in dit 26ste deel- achtervolgd door haar verleden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden