Oudejaarsconference 2022

De NPO oudejaarsconference 2022 wordt, inmiddels voor de derde keer, verzorgt door Claudia de Breij. De uitzending zal te zien zijn bij BNNVARA. Vanaf september tot aan oudejaarsavond zijn er diverse try-outs door heel Nederland, dé kans op een voorproefje van wat komen gaat!

De conference

In 2016 én in 2019 deed Claudia ook al de NPO oudejaarsconference. Toen, in 2016, was ze zelfs de eerste vrouwelijk cabaretier die deze eer kreeg. Met de oudejaarsavond van 2022 blikt Claudia met heel Nederland terug op het afgelopen jaar. Een roerig jaar, waarin zware thema's, zoals de oorlog in Oekraïne, aan bod kwamen. Een thema dat Claudia ook van dichterbij kent. Zo vertelt ze in de Avondshow van Arjen Lubach [fragment hieronder] dat ze een vrouw en haar zoon uit Oekraïne opvangt in haar huis. Dat Claudia sociaal bewogen is, blijkt ook uit de locatie waar de oudejaarsconference plaatsvindt. Op 3 september bij Matthijs Gaat

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden