Oudejaarsconference 2022

De NPO oudejaarsconference 2022 wordt, inmiddels voor de derde keer, verzorgt door Claudia de Breij. De uitzending zal te zien zijn bij BNNVARA. Vanaf september tot aan oudejaarsavond zijn er diverse try-outs door heel Nederland, dé kans op een voorproefje van wat komen gaat!

De conference

In 2016 én in 2019 deed Claudia ook al de NPO oudejaarsconference. Toen, in 2016, was ze zelfs de eerste vrouwelijk cabaretier die deze eer kreeg. Met de oudejaarsavond van 2022 blikt Claudia met heel Nederland terug op het afgelopen jaar. Een roerig jaar, waarin zware thema's, zoals de oorlog in Oekraïne, aan bod kwamen. Een thema dat Claudia ook van dichterbij kent. Zo vertelt ze in de Avondshow van Arjen Lubach [fragment hieronder] dat ze een vrouw en haar zoon uit Oekraïne opvangt in haar huis. Dat Claudia sociaal bewogen is, blijkt ook uit de locatie waar de oudejaarsconference plaatsvindt. Op 3 september bij Matthijs Gaat

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden