Regenboogdagen Enschede

Dit jaar zijn de regenboogdagen in Enschede op 2 t/m 11 oktober. Enschede is één van de eerste regenboogsteden en viert de regenboogdagen dit jaar weer met een mooi en divers programma. De aftrap is op 2 oktober met de langste regenboogvlag van Nederland. Op 11 oktober worden de regenboogdagen op een feestelijk wijze afgesloten.

Highlights programma 2022

Zondag 2 oktober start de PrideWalk Twente om 15.00 vanaf het schoolplein van Saxion University of Applied Sciences aan de M.H. Tromplaan in Enschede. Met de optocht wordt er op kleurrijke wijze aandacht gevraagd voor de emancipatie, veiligheid en inclusiviteit voor LHBTI+'ers. Een enorme regenboogvlag zal deel uitmaken van de optocht. Wil je meelopen? Neem dan gerust ook je eigen regenboogvlag mee. Donderdag 6 oktober is er een Engelstalig Symposium Th!nk With Pride van 11:00 tot 17.00 in de kantine van het Saxion aan de M.H.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden