Regenboogdagen Enschede

Dit jaar zijn de regenboogdagen in Enschede op 2 t/m 11 oktober. Enschede is één van de eerste regenboogsteden en viert de regenboogdagen dit jaar weer met een mooi en divers programma. De aftrap is op 2 oktober met de langste regenboogvlag van Nederland. Op 11 oktober worden de regenboogdagen op een feestelijk wijze afgesloten.

Highlights programma 2022

Zondag 2 oktober start de PrideWalk Twente om 15.00 vanaf het schoolplein van Saxion University of Applied Sciences aan de M.H. Tromplaan in Enschede. Met de optocht wordt er op kleurrijke wijze aandacht gevraagd voor de emancipatie, veiligheid en inclusiviteit voor LHBTI+'ers. Een enorme regenboogvlag zal deel uitmaken van de optocht. Wil je meelopen? Neem dan gerust ook je eigen regenboogvlag mee. Donderdag 6 oktober is er een Engelstalig Symposium Th!nk With Pride van 11:00 tot 17.00 in de kantine van het Saxion aan de M.H.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden