Kamasutrabeurs, spannend!

We zitten op de bank en al scrollend over haar mobiel wijst mijn vriendin me erop dat de Kamasutrabeurs binnenkort is. Ik check meteen op mijn telefoon of er nog kaarten zijn. 'Welke dag zullen we doen?' vraag ik haar. Met een glimlach op mijn gezicht boek ik de kaartjes…We gaan!

Een paar dagen erna ben ik druk met werken, terwijl ondertussen door mijn hoofd schiet dat ik nog een moment de tijd moet nemen om kleren te kopen. Het beroemde 'ik heb niks om aan te trekken syndroom' noem ik het.

In de avond komt er een vriend langs en ik vertel uitgebreid hoeveel zin ik erin heb en dat ik het leuk vind om speciaal voor de Kamasutrabeurs kleren te kopen. Ondertussen vertelt mijn vriendin dat ze de Kamasutrabeurs spannend vindt. Vooral het aantrekken van kleding die er wat meer spannend en vrouwelijk uitziet. Dat doet ze speciaal voor mij, omdat ze weet dat ik dat leuk vind

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden