Kamasutrabeurs, spannend!

We zitten op de bank en al scrollend over haar mobiel wijst mijn vriendin me erop dat de Kamasutrabeurs binnenkort is. Ik check meteen op mijn telefoon of er nog kaarten zijn. 'Welke dag zullen we doen?' vraag ik haar. Met een glimlach op mijn gezicht boek ik de kaartjes…We gaan!

Een paar dagen erna ben ik druk met werken, terwijl ondertussen door mijn hoofd schiet dat ik nog een moment de tijd moet nemen om kleren te kopen. Het beroemde 'ik heb niks om aan te trekken syndroom' noem ik het.

In de avond komt er een vriend langs en ik vertel uitgebreid hoeveel zin ik erin heb en dat ik het leuk vind om speciaal voor de Kamasutrabeurs kleren te kopen. Ondertussen vertelt mijn vriendin dat ze de Kamasutrabeurs spannend vindt. Vooral het aantrekken van kleding die er wat meer spannend en vrouwelijk uitziet. Dat doet ze speciaal voor mij, omdat ze weet dat ik dat leuk vind

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden