Kamasutrabeurs, spannend!

We zitten op de bank en al scrollend over haar mobiel wijst mijn vriendin me erop dat de Kamasutrabeurs binnenkort is. Ik check meteen op mijn telefoon of er nog kaarten zijn. 'Welke dag zullen we doen?' vraag ik haar. Met een glimlach op mijn gezicht boek ik de kaartjes…We gaan!

Een paar dagen erna ben ik druk met werken, terwijl ondertussen door mijn hoofd schiet dat ik nog een moment de tijd moet nemen om kleren te kopen. Het beroemde 'ik heb niks om aan te trekken syndroom' noem ik het.

In de avond komt er een vriend langs en ik vertel uitgebreid hoeveel zin ik erin heb en dat ik het leuk vind om speciaal voor de Kamasutrabeurs kleren te kopen. Ondertussen vertelt mijn vriendin dat ze de Kamasutrabeurs spannend vindt. Vooral het aantrekken van kleding die er wat meer spannend en vrouwelijk uitziet. Dat doet ze speciaal voor mij, omdat ze weet dat ik dat leuk vind

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2023

All Day Every Day: Op 8 december is het Paarse Vrijdag, dé GSA-actiedag waarop de hele school steun en respect voor sekse, gender, en seksuele diversiteit laat zien door paars te dragen. Wij spraken docent Djoeke!

Lees verder

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden