Kamasutrabeurs, spannend!

We zitten op de bank en al scrollend over haar mobiel wijst mijn vriendin me erop dat de Kamasutrabeurs binnenkort is. Ik check meteen op mijn telefoon of er nog kaarten zijn. 'Welke dag zullen we doen?' vraag ik haar. Met een glimlach op mijn gezicht boek ik de kaartjes…We gaan!

Een paar dagen erna ben ik druk met werken, terwijl ondertussen door mijn hoofd schiet dat ik nog een moment de tijd moet nemen om kleren te kopen. Het beroemde 'ik heb niks om aan te trekken syndroom' noem ik het.

In de avond komt er een vriend langs en ik vertel uitgebreid hoeveel zin ik erin heb en dat ik het leuk vind om speciaal voor de Kamasutrabeurs kleren te kopen. Ondertussen vertelt mijn vriendin dat ze de Kamasutrabeurs spannend vindt. Vooral het aantrekken van kleding die er wat meer spannend en vrouwelijk uitziet. Dat doet ze speciaal voor mij, omdat ze weet dat ik dat leuk vind

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden