Kamasutrabeurs, spannend!

We zitten op de bank en al scrollend over haar mobiel wijst mijn vriendin me erop dat de Kamasutrabeurs binnenkort is. Ik check meteen op mijn telefoon of er nog kaarten zijn. 'Welke dag zullen we doen?' vraag ik haar. Met een glimlach op mijn gezicht boek ik de kaartjes…We gaan!

Een paar dagen erna ben ik druk met werken, terwijl ondertussen door mijn hoofd schiet dat ik nog een moment de tijd moet nemen om kleren te kopen. Het beroemde 'ik heb niks om aan te trekken syndroom' noem ik het.

In de avond komt er een vriend langs en ik vertel uitgebreid hoeveel zin ik erin heb en dat ik het leuk vind om speciaal voor de Kamasutrabeurs kleren te kopen. Ondertussen vertelt mijn vriendin dat ze de Kamasutrabeurs spannend vindt. Vooral het aantrekken van kleding die er wat meer spannend en vrouwelijk uitziet. Dat doet ze speciaal voor mij, omdat ze weet dat ik dat leuk vind

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Onderzoek naar geweld

Hoewel Nederland bekend staat om zijn tolerantie, weten we dat er nog steeds veel geweld plaatsvindt om genderidentiteit of seksuele oriëntatie. Wat zet mensen aan tot dit geweld?

Lees verder

Transgender Zichtbaarheid

De 'Transgender Day of Visiblity', voor bewustwording van de positie van transgender mensen die op wereldwijde schaal te maken hebben met discriminatie, vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart.

Lees verder

Kroongetuige

Patricia Cornwell schreef een nieuw boek en we weten meer (Nicole Kidman!) over de TV-serie. Forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt- in dit 26ste deel- achtervolgd door haar verleden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden