Winter-dates

Nu de winter er weer aankomt, is het natuurlijk gedaan met die heerlijke cocktail op het terras. Dit geldt niet alleen voor een avondje uit met vriendinnen, maar ook wanneer je een date op de planning hebt staan. Waar je in de zomer natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden hebt, heeft ook de winter allerlei leuke date mogelijkheden. Vooral wanneer je een beetje romantisch bent aangelegd, is de winter de perfecte periode om eens goed aan het daten te gaan met je potentiële nieuwe 'lover'. Om je een idee te geven wat je allemaal kunt gaan doen, hebben we een aantal tips voor je. Met deze tips zijn we er namelijk van overtuigd dat jij een onvergetelijke date beleeft!

Kerstfilms kijken

Wat is er nu leuker dan met je date de meeste slechte kerstfilms te gaan kijken? Vooral kerstfilms die gaan over liefde en romantiek. Het leukste is om dit te doen wanneer je elkaar al wat beter bent. Zo kun je namelijk lekker tegen elkaar aankruipen en is het ook niet awkward om in je dikke trui en trainingsbroek op de bank te gaan zitten. Vooral met de huidige energieprijzen is het aan te raden om een extra dekentje te pakken. Zo kunnen jullie samen heerlijk onder het genot van bijvoorbeeld een mok warme chocolademelk met slagroom genieten van allerlei verschillende kerstfilms, zoals bijvoorbeeld Happiest Season.

Schaatsen

Wanneer je eerst een kerstfilm hebt gekeken, is de kans vrij groot dat je ook mensen hebt zien schaatsen. Vooral in de doorsnee Amerikaanse films is dit het geval. Dus wat is er nu leuker dan dit ook met je date te gaan doen? Vooral wanneer het buiten flink koud is, is de kans vrij groot dat er wel ergens bij jullie in de buurt een speciale ijsbaan is aangelegd. Vooral wanneer deze is omringd met allerlei kraampjes waar je na het schaatsen samen kunt genieten van wat eten en drinken, is het natuurlijk helemaal leuk. Niet voor niets staat schaatsen daarom ook in de top 3 met dates die absoluut aan te raden zijn tijdens de wintermaanden.

Een dagje naar de winterefteling

Zijn jij en je date gek op avontuur en romantiek? Dan is de winterefteling een absolute aanrader. Je waant je hier namelijk tijdens de wintermaanden in een waar winterwonderland, waar je kunt genieten van het klassieke broodje Unox rookworst en ook de verschillende attracties kunt trotseren. Enge achtbaan of griezelig spookhuis? Samen met je date kun je het vast aan, en anders kruip je maar weg in haar armen. Wacht niet te lang, bestel je tickets en pak je tas alvast in, want voor je het weet zijn ze uitverkocht.

*