Geen liefde meer

Wat zou jij doen..?

'Ik weet al zeker een half jaar dat ik bij mijn vriendin weg moet. Ik voel geen liefde meer voor haar. De lichamelijke aantrekkingskracht van zo'n twee jaar terug is over en nu we nauwelijks nog iets in bed delen, blijkt hoe verschillend we eigenlijk zijn. Ik ben van het uitgaan, zij blijft liever thuis. Ik houd van shoppen, zij heeft er niets mee. Op vakantie gaat ze het liefst naar een all-inclusive resort, geef mij maar backpacken. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Hoe dan ook vond ik het al lastig om het uit te maken, omdat ik zeker weet dat dat haar veel pijn gaat doen, maar toen kwam het ergste. Er is onlangs borstkanker bij mijn vriendin geconstateerd. De prognose is ook nog eens verre van gunstig. Ze is zo verdrietig. Supernaar voor haar allemaal, maar nu heb ik plots ook het benauwde gevoel

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder

Vers leesvoer

Een inclusieve reisgids, een 'een veelkoppig verhaal over transformatie en de zoektocht naar liefde en bestaansrecht,' en overal kleurrijke feestjes met Nine en Mella, om voor te lezen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden