Geen liefde meer

Wat zou jij doen..?

'Ik weet al zeker een half jaar dat ik bij mijn vriendin weg moet. Ik voel geen liefde meer voor haar. De lichamelijke aantrekkingskracht van zo'n twee jaar terug is over en nu we nauwelijks nog iets in bed delen, blijkt hoe verschillend we eigenlijk zijn. Ik ben van het uitgaan, zij blijft liever thuis. Ik houd van shoppen, zij heeft er niets mee. Op vakantie gaat ze het liefst naar een all-inclusive resort, geef mij maar backpacken. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Hoe dan ook vond ik het al lastig om het uit te maken, omdat ik zeker weet dat dat haar veel pijn gaat doen, maar toen kwam het ergste. Er is onlangs borstkanker bij mijn vriendin geconstateerd. De prognose is ook nog eens verre van gunstig. Ze is zo verdrietig. Supernaar voor haar allemaal, maar nu heb ik plots ook het benauwde gevoel

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden