Geen liefde meer

Wat zou jij doen..?

'Ik weet al zeker een half jaar dat ik bij mijn vriendin weg moet. Ik voel geen liefde meer voor haar. De lichamelijke aantrekkingskracht van zo'n twee jaar terug is over en nu we nauwelijks nog iets in bed delen, blijkt hoe verschillend we eigenlijk zijn. Ik ben van het uitgaan, zij blijft liever thuis. Ik houd van shoppen, zij heeft er niets mee. Op vakantie gaat ze het liefst naar een all-inclusive resort, geef mij maar backpacken. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Hoe dan ook vond ik het al lastig om het uit te maken, omdat ik zeker weet dat dat haar veel pijn gaat doen, maar toen kwam het ergste. Er is onlangs borstkanker bij mijn vriendin geconstateerd. De prognose is ook nog eens verre van gunstig. Ze is zo verdrietig. Supernaar voor haar allemaal, maar nu heb ik plots ook het benauwde gevoel

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden