Geen liefde meer

Wat zou jij doen..?

'Ik weet al zeker een half jaar dat ik bij mijn vriendin weg moet. Ik voel geen liefde meer voor haar. De lichamelijke aantrekkingskracht van zo'n twee jaar terug is over en nu we nauwelijks nog iets in bed delen, blijkt hoe verschillend we eigenlijk zijn. Ik ben van het uitgaan, zij blijft liever thuis. Ik houd van shoppen, zij heeft er niets mee. Op vakantie gaat ze het liefst naar een all-inclusive resort, geef mij maar backpacken. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Hoe dan ook vond ik het al lastig om het uit te maken, omdat ik zeker weet dat dat haar veel pijn gaat doen, maar toen kwam het ergste. Er is onlangs borstkanker bij mijn vriendin geconstateerd. De prognose is ook nog eens verre van gunstig. Ze is zo verdrietig. Supernaar voor haar allemaal, maar nu heb ik plots ook het benauwde gevoel

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het laatste voorjaar

Langverwachte derde roman van Minke Douwesz! Verlies en verandering kenmerken het leven, in dit geval het leven van Ese Jelles, die op de fiets- en in haar hoofd en verleden- een bijzondere reis maakt.

Lees verder

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden