Mijntje Fan Art

De crowdfunding voor het Mijntje-album is in volle gang en heeft bijna de eindstreep, een bedrag van 5000 euro, bereikt! Met nog twee weken te gaan kán het bijna niet anders dan dat het album inderdaad werkelijkheid wordt. Help je mee? De Voordekunst crowdfunding-pagina vind je hier!

Op deze pagina lees je ook over de Fan Art wedstrijd die maker Margreet de Heer heeft uitgezet: De opdracht 'Teken Mijntje in je eigen stijl' heeft nu al een hele mooie verzameling tekeningen opgeleverd. 

Zo zie je Mijntje verwerkt in het intrigerende geschrift van Ton de Ruijter, Margreet noemt hem cartographer extraordinaire.

 

Boven aan deze pagina zie je Mijntje kennismaken met B'Elanna, het stripfiguur van Ben Nijssen (Margreet: 'Ben maakt bij mijn weten de eerste en enige naturistenstrip van Nederland, en tekent zijn stripfiguur hier bij uitzondering gekleed.')

 

Wilbert van der Steen, de geestelijk vader van Salto & Ubba, Neêrlands schattigste gay stripkoppel (Lees hun strip! En binnenkort deel 2!), tekende Salto die ontdekt dat Mijntje en hij misschien wel familie zijn... zou het? Dit gaat nog een staartje krijgen!

Mark Veerman tekende Mijntje op een wel heel precair moment: betrapt in bed met een ander! (In het lange verhaal in het Mijntje-dossier blijkt deze scene werkelijkheid… de eerste bladzijde lees je alvast hier.)

 

Veel meer mooie Mijntje Fan Art vind je hier. En dus ook de > crowdfunding < Het doel is bijna bereikt, hadden we dat al gezegd? Doe je mee? Alle beetjes helpen en Mijntje verdient haar eigen album!  

 

Lees hier meer over de crowdfunding, en bekijk een leuk filmpje van Margreet.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden