Mijntje Fan Art

De crowdfunding voor het Mijntje-album is in volle gang en heeft bijna de eindstreep, een bedrag van 5000 euro, bereikt! Met nog twee weken te gaan kán het bijna niet anders dan dat het album inderdaad werkelijkheid wordt. Help je mee? De Voordekunst crowdfunding-pagina vind je hier!

Op deze pagina lees je ook over de Fan Art wedstrijd die maker Margreet de Heer heeft uitgezet: De opdracht 'Teken Mijntje in je eigen stijl' heeft nu al een hele mooie verzameling tekeningen opgeleverd. 

Zo zie je Mijntje verwerkt in het intrigerende geschrift van Ton de Ruijter, Margreet noemt hem cartographer extraordinaire.

 

Boven aan deze pagina zie je Mijntje kennismaken met B'Elanna, het stripfiguur van Ben Nijssen (Margreet: 'Ben maakt bij mijn weten de eerste en enige naturistenstrip van Nederland, en tekent zijn stripfiguur hier bij uitzondering gekleed.')

 

Wilbert van der Steen, de geestelijk vader van Salto & Ubba, Neêrlands schattigste gay stripkoppel (Lees hun strip! En binnenkort deel 2!), tekende Salto die ontdekt dat Mijntje en hij misschien wel familie zijn... zou het? Dit gaat nog een staartje krijgen!

Mark Veerman tekende Mijntje op een wel heel precair moment: betrapt in bed met een ander! (In het lange verhaal in het Mijntje-dossier blijkt deze scene werkelijkheid… de eerste bladzijde lees je alvast hier.)

 

Veel meer mooie Mijntje Fan Art vind je hier. En dus ook de > crowdfunding < Het doel is bijna bereikt, hadden we dat al gezegd? Doe je mee? Alle beetjes helpen en Mijntje verdient haar eigen album!  

 

Lees hier meer over de crowdfunding, en bekijk een leuk filmpje van Margreet.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden