Mijntje Fan Art

De crowdfunding voor het Mijntje-album is in volle gang en heeft bijna de eindstreep, een bedrag van 5000 euro, bereikt! Met nog twee weken te gaan kán het bijna niet anders dan dat het album inderdaad werkelijkheid wordt. Help je mee? De Voordekunst crowdfunding-pagina vind je hier!

Op deze pagina lees je ook over de Fan Art wedstrijd die maker Margreet de Heer heeft uitgezet: De opdracht 'Teken Mijntje in je eigen stijl' heeft nu al een hele mooie verzameling tekeningen opgeleverd. 

Zo zie je Mijntje verwerkt in het intrigerende geschrift van Ton de Ruijter, Margreet noemt hem cartographer extraordinaire.

 

Boven aan deze pagina zie je Mijntje kennismaken met B'Elanna, het stripfiguur van Ben Nijssen (Margreet: 'Ben maakt bij mijn weten de eerste en enige naturistenstrip van Nederland, en tekent zijn stripfiguur hier bij uitzondering gekleed.')

 

Wilbert van der Steen, de geestelijk vader van Salto & Ubba, Neêrlands schattigste gay stripkoppel (Lees hun strip! En binnenkort deel 2!), tekende Salto die ontdekt dat Mijntje en hij misschien wel familie zijn... zou het? Dit gaat nog een staartje krijgen!

Mark Veerman tekende Mijntje op een wel heel precair moment: betrapt in bed met een ander! (In het lange verhaal in het Mijntje-dossier blijkt deze scene werkelijkheid… de eerste bladzijde lees je alvast hier.)

 

Veel meer mooie Mijntje Fan Art vind je hier. En dus ook de > crowdfunding < Het doel is bijna bereikt, hadden we dat al gezegd? Doe je mee? Alle beetjes helpen en Mijntje verdient haar eigen album!  

 

Lees hier meer over de crowdfunding, en bekijk een leuk filmpje van Margreet.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden