Mijntje Fan Art

De crowdfunding voor het Mijntje-album is in volle gang en heeft bijna de eindstreep, een bedrag van 5000 euro, bereikt! Met nog twee weken te gaan kán het bijna niet anders dan dat het album inderdaad werkelijkheid wordt. Help je mee? De Voordekunst crowdfunding-pagina vind je hier!

Op deze pagina lees je ook over de Fan Art wedstrijd die maker Margreet de Heer heeft uitgezet: De opdracht 'Teken Mijntje in je eigen stijl' heeft nu al een hele mooie verzameling tekeningen opgeleverd. 

Zo zie je Mijntje verwerkt in het intrigerende geschrift van Ton de Ruijter, Margreet noemt hem cartographer extraordinaire.

 

Boven aan deze pagina zie je Mijntje kennismaken met B'Elanna, het stripfiguur van Ben Nijssen (Margreet: 'Ben maakt bij mijn weten de eerste en enige naturistenstrip van Nederland, en tekent zijn stripfiguur hier bij uitzondering gekleed.')

 

Wilbert van der Steen, de geestelijk vader van Salto & Ubba, Neêrlands schattigste gay stripkoppel (Lees hun strip! En binnenkort deel 2!), tekende Salto die ontdekt dat Mijntje en hij misschien wel familie zijn... zou het? Dit gaat nog een staartje krijgen!

Mark Veerman tekende Mijntje op een wel heel precair moment: betrapt in bed met een ander! (In het lange verhaal in het Mijntje-dossier blijkt deze scene werkelijkheid… de eerste bladzijde lees je alvast hier.)

 

Veel meer mooie Mijntje Fan Art vind je hier. En dus ook de > crowdfunding < Het doel is bijna bereikt, hadden we dat al gezegd? Doe je mee? Alle beetjes helpen en Mijntje verdient haar eigen album!  

 

Lees hier meer over de crowdfunding, en bekijk een leuk filmpje van Margreet.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder

Maandverbond

Hormonale herfst bij de VPRO: Waarom praten we niet openlijker over menstrueren? Wat is de relatie tussen seks en hormonen? En hoe voelt menstrueren als je wel een baarmoeder hebt maar geen vrouw bent?

Lees verder

Diversiteit in het licht

'De weg naar volledige acceptatie vraagt om meer dan één feestje. Het gaat natuurlijk niet alleen om feest, we willen ook de kritische noot zijn voor het verbeteren van dingen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden