Films voor kerst

De kerstdagen zijn alweer bijna in zicht, en wat is er leuker dan heerlijk bijkomen van de drukke dagen met een leuke kerstfilm? We hebben de meest populaire kerstfilms voor je op een rijtje gezet! Maar voor het zover is, is het eerst goed om eens even wat dieper in te gaan om de voordelen van thuis film kijken. Allereerst is het natuurlijk de perfecte manier om even helemaal tot rust te komen. Ook hebben de meeste mensen vandaag de dag wel een smart tv. Heb je deze niet; ze zijn tegenwoordig gelukkig niet meer zo duur. Een persoonlijke lening afsluiten zal dan niet per se noodzakelijk zijn.

Thuis films kijken is ontzettend populair

Kijken naar een film is een van de meest populaire vormen van entertainment. Veel mensen kiezen ervoor om naar de bioscoop te gaan om de nieuwste films te zien, maar er zijn ook veel mensen die liever thuis blijven om films te kijken. Er zijn verschillende manieren waarop je een film kunt kijken thuis, of het nu gaat om het streamen van een film via Netflix of het kopen van een DVD. Het voordeel van thuis films kijken is dat je de film op je eigen tempo kunt bekijken. Je kunt de film stoppen als je iets anders moet doen of als je even een pauze nodig hebt. Bovendien kun je de film opnieuw bekijken als je iets hebt gemist, of gewoon omdat je de film leuk vindt. Een ander voordeel van thuis films kijken is dat je de film kunt kijken in de omgeving die jij verkiest. Je kunt het volume naar je eigen niveau aanpassen en je kunt ook je eigen snacks en drankjes meenemen. Kortom, kijken naar films thuis is een leuke en comfortabele manier om films te kijken. Je kunt de film op je eigen tempo bekijken en je kunt de film kijken in de omgeving die jij het prettigst vindt.

De leukste kerstfilms

Dit zijn de top 5 leukste kerstfilms allertijden. Welke heb jij gezien?

  1. The Nightmare Before Christmas

The Nightmare Before Christmas is een stop-motion animatiefilm over Jack Skellington, een vrolijke skelet uit Halloweentown, die besluit om de kerstman te ontvoeren om de kerst te redden.

  1. Elf

In deze komedie gaat Will Ferrell op zoek naar zijn vader terwijl hij zich als een kerstelf gedraagt. Elf is een geweldige familie- en kerstfilm vol grappen en avonturen.

  1. Home Alone

Home Alone is een klassieke familiefilm over een 8-jarige jongen, Kevin McCallister, die per ongeluk thuis achterblijft terwijl zijn familie op vakantie gaat. Hij moet vechten tegen twee inbrekers en verzint veel creatieve valstrikken.

  1. The Polar Express

In deze animatiefilm volgt een klein jongetje de reis van de Polar Express. Hij gaat op zoek naar het ware geloof in de kerst en komt uiteindelijk terecht in het magische Noordpool Station.

  1. Love Actually

Love Actually is een romantische kerst komedie over verschillende verhalen over de liefde aan de vooravond van kerstmis. Het verhaal onderzoekt de liefde in al haar verschillende vormen: van tieners tot volwassenen en van single tot getrouwd.

 

Queer kerst films maken dit lijstje compleet: Onze favoriet is nog altijd Happiest Season, en ook de film Season of Love mag niet ontbreken. Vrolijk kerstfeest!