Date op een kinky party

Haar foto's op het datingprofiel laten mij stukjes zien van wie ze is. Een dominante blik, groene ogen, vrouwelijk gekleed en onbenaderbaar mooi. Gevaarlijk voor mij, weet ik, maar precies wat mij op dat moment trekt. Na een lange relatie waarin mijn leven als geleefd voelde en een hele koude douche van een onbeantwoorde verliefdheid, doe ik wat ik nog nooit helemaal heb gedaan: mijn seksuele behoefte de ruimte geven en van alles ontdekken.

Afspreken

Terwijl ik met een aantal andere vrouwen aan het chatten ben, probeer ik de intrigerende dominante vrouw ook te strikken. Alleen is dat niet al te makkelijk, ze woont ver weg en heeft een drukke agenda. Net als ik zit ze denk ik niet stil op datingsapps. Ze gaat wel binnenkort uit met een groepje en als ik dat leuk vind, kan ik wel mee… Nu was mij via de chat al wel duidelijk dat ze prima in haar element is met een zweepje in haar hand. Het is dan ook niet zomaar een party, het is een kinky party.

Voorzichtig, speels, dominant en toch ook ergens veilig, neemt Katja mij uiteindelijk op Whatsapp mee in de voorbereiding. Verleiden kan ze als geen ander, 'en als je meegaat, ga ik op je letten.' Ik krijg een dresscode mee

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden