Date op een kinky party

Haar foto's op het datingprofiel laten mij stukjes zien van wie ze is. Een dominante blik, groene ogen, vrouwelijk gekleed en onbenaderbaar mooi. Gevaarlijk voor mij, weet ik, maar precies wat mij op dat moment trekt. Na een lange relatie waarin mijn leven als geleefd voelde en een hele koude douche van een onbeantwoorde verliefdheid, doe ik wat ik nog nooit helemaal heb gedaan: mijn seksuele behoefte de ruimte geven en van alles ontdekken.

Afspreken

Terwijl ik met een aantal andere vrouwen aan het chatten ben, probeer ik de intrigerende dominante vrouw ook te strikken. Alleen is dat niet al te makkelijk, ze woont ver weg en heeft een drukke agenda. Net als ik zit ze denk ik niet stil op datingsapps. Ze gaat wel binnenkort uit met een groepje en als ik dat leuk vind, kan ik wel mee… Nu was mij via de chat al wel duidelijk dat ze prima in haar element is met een zweepje in haar hand. Het is dan ook niet zomaar een party, het is een kinky party.

Voorzichtig, speels, dominant en toch ook ergens veilig, neemt Katja mij uiteindelijk op Whatsapp mee in de voorbereiding. Verleiden kan ze als geen ander, 'en als je meegaat, ga ik op je letten.' Ik krijg een dresscode mee

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden