Date op een kinky party

Haar foto's op het datingprofiel laten mij stukjes zien van wie ze is. Een dominante blik, groene ogen, vrouwelijk gekleed en onbenaderbaar mooi. Gevaarlijk voor mij, weet ik, maar precies wat mij op dat moment trekt. Na een lange relatie waarin mijn leven als geleefd voelde en een hele koude douche van een onbeantwoorde verliefdheid, doe ik wat ik nog nooit helemaal heb gedaan: mijn seksuele behoefte de ruimte geven en van alles ontdekken.

Afspreken

Terwijl ik met een aantal andere vrouwen aan het chatten ben, probeer ik de intrigerende dominante vrouw ook te strikken. Alleen is dat niet al te makkelijk, ze woont ver weg en heeft een drukke agenda. Net als ik zit ze denk ik niet stil op datingsapps. Ze gaat wel binnenkort uit met een groepje en als ik dat leuk vind, kan ik wel mee… Nu was mij via de chat al wel duidelijk dat ze prima in haar element is met een zweepje in haar hand. Het is dan ook niet zomaar een party, het is een kinky party.

Voorzichtig, speels, dominant en toch ook ergens veilig, neemt Katja mij uiteindelijk op Whatsapp mee in de voorbereiding. Verleiden kan ze als geen ander, 'en als je meegaat, ga ik op je letten.' Ik krijg een dresscode mee

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden