Nieuwsberichten van Sanne Bakker

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder

Catfish

Rode vlaggen: 'Opeens zie ik het: Ik weet dat mijn intentie klopt én ik weet dat de intentie van mijn vriendin klopt, maar wat weet ik eigenlijk over de intentie van die dame?'

Lees verder

Mijn vriendin heeft een vriendin

Zolang ze ook bij mij liefdevol op de bank zit, weet ik dat het goed zit. Dat zeg ik wel stoer, maar soms ben nog wel bang, af en toe. Het is nooit zeker in het leven of iemand bij je blijft.

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Date op een kinky party

Haar foto's laten mij stukjes zien van wie ze is. Een dominante blik, groene ogen, vrouwelijk gekleed en onbenaderbaar mooi. Gevaarlijk voor mij, weet ik, maar precies wat mij op dat moment trekt.

Lees verder

Regels en reflectie

'Sinds we de uitdaging zijn aangegaan en mijn vriendin haar gevoel voor de jonge vrouw ging onderzoeken, is er een hoop gebeurd.' Deel 5 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Verbinding en verwarring

Het maakt mij blij als ik mijn vriendin blij zie, maar op slechte momenten is de gedachte dat er een andere vrouw is die haar zo blij maakt een steek in mijn maag. Deel 4 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Door haar ogen

'Het ging van teder en zacht naar heftig en vol passie. Het was emotioneel, fysiek intens en een bijzondere verbintenis.' Deel 3 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Foute jonkvrouw

'Voor ik het weet hoor ik haar zeggen dat ze bi is en ze een open relatie heeft, terwijl ze daarbij mijn vriendin nadrukkelijk in de ogen kijkt.' Deel 1 van De Kers en de Taart.

Lees verder