Horoscoop februari 2023

Het is februari, de kortste maand van het jaar, maar ook de maand van Valentijnsdag en Carnaval. Op zondag 5 februari verschijnt de volle maan in de moedige leeuw: Verwacht het onverwachte. Op 11 februari betreedt Mercurius Waterman, rond die tijd zullen progressieve ideeën succes opleveren.

Met een duwtje in de rug van de Nieuwe Maan in Vissen op 20 februari zullen creatieve ideeën en positieve ontwikkelingen in relaties bewijzen dat dromen kunnen uitkomen. Stel jezelf open voor verrassingen en durf te geloven in onvoorwaardelijke liefde. Op dezelfde dag betreedt Venus Ram waardoor de liefde een boost van passie en assertiviteit krijgt. Wees moedig, zet de eerste stap en durf van jezelf te houden.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Om gelukkig te worden en te blijven zal jij deze maand jouw onbevreesde moed en uithoudingsvermogen moeten inzetten om je doelen te kunnen bereiken. Luister naar je vrouw, maar probeer je verder niet teveel aan te trekken van 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden