Horoscoop februari 2023

Het is februari, de kortste maand van het jaar, maar ook de maand van Valentijnsdag en Carnaval. Op zondag 5 februari verschijnt de volle maan in de moedige leeuw: Verwacht het onverwachte. Op 11 februari betreedt Mercurius Waterman, rond die tijd zullen progressieve ideeën succes opleveren.

Met een duwtje in de rug van de Nieuwe Maan in Vissen op 20 februari zullen creatieve ideeën en positieve ontwikkelingen in relaties bewijzen dat dromen kunnen uitkomen. Stel jezelf open voor verrassingen en durf te geloven in onvoorwaardelijke liefde. Op dezelfde dag betreedt Venus Ram waardoor de liefde een boost van passie en assertiviteit krijgt. Wees moedig, zet de eerste stap en durf van jezelf te houden.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Om gelukkig te worden en te blijven zal jij deze maand jouw onbevreesde moed en uithoudingsvermogen moeten inzetten om je doelen te kunnen bereiken. Luister naar je vrouw, maar probeer je verder niet teveel aan te trekken van 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Samen huilen

We maakten afgelopen week iets extreem vervelends mee, de emotie zit er nog steeds in. Gelukkig zijn er ook tal van geniale, fijne en liefdevolle momenten in ons heel normale gezin.

Lees verder

Verslaafd aan telefoon

'Ik leg het af tegen de smartphone van mijn vrouw. Dat apparaatje krijgt beslist meer aandacht dan ik. Naar mijn gevoel gaat het nu bergafwaarts met ons.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Queer Summer op Picl

Films over jezelf durven en mogen zijn: het jaarlijkse Queer Summer programma op Picl biedt verschillende films voor thuis op de bank, van Love Lies Bleeding tot Orlando.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden