Horoscoop februari 2023

Het is februari, de kortste maand van het jaar, maar ook de maand van Valentijnsdag en Carnaval. Op zondag 5 februari verschijnt de volle maan in de moedige leeuw: Verwacht het onverwachte. Op 11 februari betreedt Mercurius Waterman, rond die tijd zullen progressieve ideeën succes opleveren.

Met een duwtje in de rug van de Nieuwe Maan in Vissen op 20 februari zullen creatieve ideeën en positieve ontwikkelingen in relaties bewijzen dat dromen kunnen uitkomen. Stel jezelf open voor verrassingen en durf te geloven in onvoorwaardelijke liefde. Op dezelfde dag betreedt Venus Ram waardoor de liefde een boost van passie en assertiviteit krijgt. Wees moedig, zet de eerste stap en durf van jezelf te houden.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Om gelukkig te worden en te blijven zal jij deze maand jouw onbevreesde moed en uithoudingsvermogen moeten inzetten om je doelen te kunnen bereiken. Luister naar je vrouw, maar probeer je verder niet teveel aan te trekken van 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden