Horoscoop februari 2023

Het is februari, de kortste maand van het jaar, maar ook de maand van Valentijnsdag en Carnaval. Op zondag 5 februari verschijnt de volle maan in de moedige leeuw: Verwacht het onverwachte. Op 11 februari betreedt Mercurius Waterman, rond die tijd zullen progressieve ideeën succes opleveren.

Met een duwtje in de rug van de Nieuwe Maan in Vissen op 20 februari zullen creatieve ideeën en positieve ontwikkelingen in relaties bewijzen dat dromen kunnen uitkomen. Stel jezelf open voor verrassingen en durf te geloven in onvoorwaardelijke liefde. Op dezelfde dag betreedt Venus Ram waardoor de liefde een boost van passie en assertiviteit krijgt. Wees moedig, zet de eerste stap en durf van jezelf te houden.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Om gelukkig te worden en te blijven zal jij deze maand jouw onbevreesde moed en uithoudingsvermogen moeten inzetten om je doelen te kunnen bereiken. Luister naar je vrouw, maar probeer je verder niet teveel aan te trekken van 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden