Portia verrast haar vrouw

Ze hebben net (weer!) een nieuw paleis gekocht in Santa Barbara, Californië; een goede reden om de 50ste verjaardag van Portia uitgebreid te vieren met vrienden en familie. Tot grote verrassing van Ellen was de verjaardag van haar vrouw niet het enige op het programma die dag. Met een optreden van Brandi Carlile en Kris Jenner die het officiële gedeelte voor har rekening nam, vond Portia het de hoogste tijd om, na 14 jaar huwelijk, hun 'geloften te vernieuwen'. De renewel of the wedding vows is goed Amerikaans gebruik om de bruiloft nog eens over te doen en je echtenote nogmaals de liefde te betuigen en eeuwige trouw te beloven. Portia wilde Ellen eraan herinneren dat zij de allerbelangrijkste persoon voor haar is. 'We understand each other, we accept each other. How lucky am I to be with someone who loves and accepts me exactly for who I am. I am so honored to be your wife.'

Ze vertelt hoe goed het voelt dat ze er altijd voor elkaar zijn, dat ze in dit huis eindelijk meer rust hebben gevonden en hier willen aarden. De twee zijn ruim 18 jaar samen, waarvan 14 jaar getrouwd. Ze kochten maar liefst 24 huizen in die tijd. 'Dit huis voelt eindelijk echt als thuis,' zegt Portia. 'Ik kijk zo uit naar onze toekomst samen.' Ellen, zichtbaar geraakt door de verassing en de mooie woorden van haar vrouw, staat een beetje met haar mond vol tanden maar zegt dan: 'Zonder jou was ik hier niet geweest. I love you. You save me every day.'

 

*

 

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden