Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.'

We hebben het leuk samen, zeker waar. Nu we bijna vier jaar samen zijn, is het nieuwtje er natuurlijk wel vanaf en het seksleven samen verandert ook. Ik vind de seks nog steeds goed: hard, zacht, lang, kort, met lust en meestal ook met heel veel liefde. Alleen als het langer begint te duren dan een week voordat we seks hebben, dan word ik chagrijnig. Een tijd terug zat er zelfs iets van 4 weken tussen. Op dat moment gaat mijn hoofd echt overuren draaien, wat moet ik hieraan doen?

Mijn hoofd zit vol

Op het moment dat ik echt in mijn frustratie zit, gelukkig is dat niet vaak, is normaal nadenken moeilijk. Gedachten vliegen van hot naar her: Is haar zin in mij voorbij? Zit het nog wel goed tussen ons? Heeft ze iets ernaast nodig om mij seksueel nog aantrekkelijk te vinden? Dat laatste speelt mee, omdat ze een

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden