Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.'

We hebben het leuk samen, zeker waar. Nu we bijna vier jaar samen zijn, is het nieuwtje er natuurlijk wel vanaf en het seksleven samen verandert ook. Ik vind de seks nog steeds goed: hard, zacht, lang, kort, met lust en meestal ook met heel veel liefde. Alleen als het langer begint te duren dan een week voordat we seks hebben, dan word ik chagrijnig. Een tijd terug zat er zelfs iets van 4 weken tussen. Op dat moment gaat mijn hoofd echt overuren draaien, wat moet ik hieraan doen?

Mijn hoofd zit vol

Op het moment dat ik echt in mijn frustratie zit, gelukkig is dat niet vaak, is normaal nadenken moeilijk. Gedachten vliegen van hot naar her: Is haar zin in mij voorbij? Zit het nog wel goed tussen ons? Heeft ze iets ernaast nodig om mij seksueel nog aantrekkelijk te vinden? Dat laatste speelt mee, omdat ze een

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Various Voices 2023

Hét LHBTIQ+ koorfestival van Europa gaat weer van start. Van 14 juni tot 18 juni komen er in Bologna vele zangers (m/f/x) bij elkaar, er doen ook verschillende Nederlandse koren mee.

Lees verder

Noodtoestand in de VS

'Onze community is in gevaar. De golf van dreiging in het land veroorzaakt steeds meer haat, homofobie en transfobie, wat uiteindelijk een risico vormt voor de veiligheid van iedereen.'

Lees verder

1 op de 90

Beelden en verhalen van intersekse personen tussen de 2,5 en 81 jaar oud: Biologisch geslacht is een spectrum met oneindig veel variaties, waar veel meer bekendheid over moet komen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden