Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.'

We hebben het leuk samen, zeker waar. Nu we bijna vier jaar samen zijn, is het nieuwtje er natuurlijk wel vanaf en het seksleven samen verandert ook. Ik vind de seks nog steeds goed: hard, zacht, lang, kort, met lust en meestal ook met heel veel liefde. Alleen als het langer begint te duren dan een week voordat we seks hebben, dan word ik chagrijnig. Een tijd terug zat er zelfs iets van 4 weken tussen. Op dat moment gaat mijn hoofd echt overuren draaien, wat moet ik hieraan doen?

Mijn hoofd zit vol

Op het moment dat ik echt in mijn frustratie zit, gelukkig is dat niet vaak, is normaal nadenken moeilijk. Gedachten vliegen van hot naar her: Is haar zin in mij voorbij? Zit het nog wel goed tussen ons? Heeft ze iets ernaast nodig om mij seksueel nog aantrekkelijk te vinden? Dat laatste speelt mee, omdat ze een

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden