Ally onder de Regenboog

Op 8 april is de tv-première van de documentaire Ally onder de Regenboog. In de documentaire staat centraal hoe jongere en oudere LHBTI'ers in Almere hun leefomgeving ervaren.

Regisseur Claire Slingerland gaat in de documentaire op zoek naar hoe zij het regenboogbeleid van de stad ervaren en zoekt uit of dat anders voor jongeren dan voor ouderen. In de documentaire gaan jongeren openhartig in gesprek met de ouderen over dit onderwerp en dat levert verrassende inzichten op. Daarnaast geeft de documentaire een stem aan de LHBTI-gemeenschap in Almere en laat zien wat zij nodig hebben om zich veilig en geaccepteerd te voelen in hun eigen stad.

 

Ally onder de Regenboog is op 8 april te zien op Omroep Flevoland en het wordt op 10 april herhaald. Omroep Flevoland wordt door alle grote providers landelijk aangeboden en de uitzending is online te bekijken op www.omroepflevoland.nl

*

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden