Welkom klein wonder

Een babyboek is een musthave voor elke ouder. Het is een prachtig naslagwerk waarin alle bijzondere mijlpalen van je baby's eerste jaar kunnen worden vastgelegd. Van de geboortegegevens tot het eerste tandje of het moment dat je kindje begint te kruipen. Echter, de meeste babyboeken gaan ervan uit dat de baby afkomstig is uit een 'standaardgezin', bestaande uit een vader en een moeder, en dat het kind als jongen of meisje wordt opgevoed.

Daarom introduceert Pink Parents een speciaal babyboek, bedoeld voor al die andere unieke gezinnen. 'Welkom klein wonder' is namelijk zo geschreven dat het ook geschikt is voor LHBTIQ+ gezinnen en ouders die hun kind genderneutraal willen opvoeden. Kortom, het perfecte kraamcadeau voor alle kersverse ouders.

'Welkom klein wonder' past bij elke gezinsvorm. Of dat gezin nu bestaat uit twee vaders, twee moeders of een andere wijze waarop een LHBTIQ+ gezin gerealiseerd kan worden, zoals queer-, transgender- of non-binaire ouders die via een eicel- of zaaddonor, draagmoeder, co-ouderschap, pleegzorg, adoptie of andere manier een kindje hebben gekregen. Er wordt in het boek dan ook niet gesproken over zwangerschap, maar over de komst van een kindje. Bovendien is het boek geschikt voor ouders die hun kind graag genderneutraal willen opvoeden.

Bijzondere mijlpalen
Het boek biedt alle gelegenheid om niet alleen baby's groei gedurende het eerste jaar te beschrijven, maar ook de familie, herkomst, thuiskomst en alle bijzondere mijlpalen en 'eerste keren'. Zo ontstaat een boek vol mooie herinneringen, dat niet alleen bijzonder is voor de ouders om af en toe melancholisch doorheen te bladeren, maar zeker ook leuk is om later samen met je kind terug te lezen.

 

Zij aan Zij mag twee exemplaren weggeven!

Win! Het babyboek 'Welkom klein wonder'

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

 

Over Pink Parents
Tijdens haar zwangerschap kwam grafisch vormgever Sylvia erachter dat er maar weinig leuke cadeautjes zijn voor de niet-standaardgezinnen en besloot daarom zelf een webwinkel te starten voor deze zogenaamde 'roze ouders'. Pink Parents biedt, naast een speciale genderneutrale collectie, producten voor alle gezinsvormen: van twee moeders of twee vaders tot meeroudergezinnen en alleenstaande ouders. Naast een webshop biedt Pinkparents.nl ook ruimte aan andere 'roze' wensouders voor het delen van verhalen en ervaringen op het gebied van ouderschap en opvoeding.

Wij spraken Sylvia eerder uitgebreid. Lees het interview hier.

 

Het Welkom klein wonder babyboek is vanaf 30 april verkrijgbaar via Pink Parents voor € 27,95.
Als je het babyboek vóór die tijd bestelt, dan krijg je er nu tijdelijk een gratis set bijpassende mijlpaalkaartjes bij waarmee je extra mooie babyfoto's kunt maken.

Voor meer informatie: www.pinkparents.nl 

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder

Vers leesvoer

Een inclusieve reisgids, een 'een veelkoppig verhaal over transformatie en de zoektocht naar liefde en bestaansrecht,' en overal kleurrijke feestjes met Nine en Mella, om voor te lezen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden