Puur Loiza

Een kijkje in de kleedkamer van Nederlands model en presentatrice Loiza Lamers: Jurk in de hoek, hakken uitgeschopt, wimpers af, ze vertelt haar levensverhaal met alle hoogte- en dieptepunten, eerlijk en oprecht. Van Lucas naar Loiza, van broekpak naar galajurk.

Loiza Lamers (1995) ken je van de docu gemaakt door Charlotte Hoogakker: Van Lucas naar Luus, waarin haar transitie gevolgd werd toen ze 10 jaar oud was. Veel later, in 2015, won ze het ptrogramma Hollands Next Top Model. In 2018 deed ze mee met Expeditie Robinson (en werd zesde) en in 2021 was ze deelnemer in het eerste seizoen van De Verraders (RTL).

Tijdens de interactieve theateravond dit najaar leer je Loiza op een andere manier kennen. Er is niets mooier om samen met de zaal het gesprek aan te gaan zonder direct te oordelen maar van elkaar te leren en proberen voor elkaar open te staan. Dat is PUUR Loiza: Komend seizoen in vier theaters in Nederland. Daarna, in het 2024-seizoen, is de voorstelling te zien in het hele land.

14 oktober Theater de Kom Nieuwegein

18 oktober Theater Odeon Zwolle

26 oktober Theater C. Hoofddorp

31 oktober Theater de Leest in Waalwijk

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden