Catfish

Ik lig met mijn vriendin in bed. Heerlijk nog even wat kletsen en nog wat 'mobielen'. Terwijl ik op mijn Instagram account scroll verschijnt er een blauw gekleurd vinkje. Een berichtje.. Nieuwsgierig open ik het. Het is van een dame die ik net volg.

Hoewel ik op Insta vaak een soort profielcheck doe, volg ik iemand waarbij in de bio zo'n leuk regenboogje staat meestal snel terug. Dat is zeg maar voor mij zoiets dat als je een motor hebt, dat je andere motorrijders groet.

De dame van het berichtje is nogal direct en laat me al snel weten: 'Ik ben een lesbienne en ik ben vrijgezel, hoe zit dat met jou?' Terwijl mijn vriendin een gratis casino spelletje speelt op de mobiel, dat ze liefkozend 'muntjes spelen' noemt, worden mijn handen klam. Ik kijk naar Charlotte en zeg: 'Ik heb sjans op Insta!' Mijn vriendin kijkt mij met een plagende blik aan. Ze ziet namelijk dat ik mij opgelaten voel. Ik laat haar de conversatie zien terwijl mijn hoofd warm wordt. Ze spoort mij aan om te reageren.

Als ze even het bed uit is om tanden te poetsen, stuur ik snel een berichtje terug: 'Ik heb een vriendin en wij hebben afspraken over sommige dingen.'

Mijn vriendin en ik hebben een open relatie, maar ik houd het bewust nog een beetje vaag. Het is mij veel te spannend met mijn vriendin erbij. Ik sluit

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Extremisme' in Rusland

Amnesty International noemt het 'een zeer cynische maatregel, bedoeld om de hele LHBTIQ+ gemeenschap te ontmenselijken en te vervolgen.'

Lees verder

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden