Catfish

Ik lig met mijn vriendin in bed. Heerlijk nog even wat kletsen en nog wat 'mobielen'. Terwijl ik op mijn Instagram account scroll verschijnt er een blauw gekleurd vinkje. Een berichtje.. Nieuwsgierig open ik het. Het is van een dame die ik net volg.

Hoewel ik op Insta vaak een soort profielcheck doe, volg ik iemand waarbij in de bio zo'n leuk regenboogje staat meestal snel terug. Dat is zeg maar voor mij zoiets dat als je een motor hebt, dat je andere motorrijders groet.

De dame van het berichtje is nogal direct en laat me al snel weten: 'Ik ben een lesbienne en ik ben vrijgezel, hoe zit dat met jou?' Terwijl mijn vriendin een gratis casino spelletje speelt op de mobiel, dat ze liefkozend 'muntjes spelen' noemt, worden mijn handen klam. Ik kijk naar Charlotte en zeg: 'Ik heb sjans op Insta!' Mijn vriendin kijkt mij met een plagende blik aan. Ze ziet namelijk dat ik mij opgelaten voel. Ik laat haar de conversatie zien terwijl mijn hoofd warm wordt. Ze spoort mij aan om te reageren.

Als ze even het bed uit is om tanden te poetsen, stuur ik snel een berichtje terug: 'Ik heb een vriendin en wij hebben afspraken over sommige dingen.'

Mijn vriendin en ik hebben een open relatie, maar ik houd het bewust nog een beetje vaag. Het is mij veel te spannend met mijn vriendin erbij. Ik sluit

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden