Meer Mijntje!

Het tweede album van Mijntje komt eraan! Met nog meer grappige, diepe, soms schrijnende en vaak sexy strips over Mijntje en haar vriendin Mia. Crowdfund mee!

Mijntje en haar vriendin Mia krijgen het in album 2 te stellen met exen, geheimen, slippertjes en rammelende eierstokken. Hoe ze dat overleven? Met elkaar natuurlijk!

De crowdfunding is al even onderweg en we hebben nog twee weken te gaan. Doneer nu, dan heb jij het nieuwe album als eerste in huis.

'Ik ben Margreet de Heer, en Mijntje is mijn oudste stripfiguur: een uitgesproken, vrolijke, sexy roodharige die samenleeft met haar vriendin Mia en hun kat Herman. Ze zijn al bijna twintig jaar te vinden in Zij aan Zij (en sinds 2021 ook in StripGlossy).

Samen beleven ze sexuele openbaringen, knallende ruzies, gedoe met moeders en in album twee komt opeens ook Mia's kinderwens om de hoek kijken. Mijntje's eerste album, Mijntje uit de kast, werd vorig jaar succesvol gecrowdfund op Voordekunst.'

Dit album zal, net als het eerste, 48 bladzijden beslaan, in full-color. Het verschijnt begin 2024. Donateurs kunnen leuke extra's bestellen! Over de tegenprestaties lees je alles op de funding-pagina van Voordekunst. Daar zie je ook een leuke video van Margreet!

Lees meer Mijntjes hier!

*

Blijf op de hoogte:

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden