Meer Mijntje!

Het tweede album van Mijntje komt eraan! Met nog meer grappige, diepe, soms schrijnende en vaak sexy strips over Mijntje en haar vriendin Mia. Crowdfund mee!

Mijntje en haar vriendin Mia krijgen het in album 2 te stellen met exen, geheimen, slippertjes en rammelende eierstokken. Hoe ze dat overleven? Met elkaar natuurlijk!

De crowdfunding is al even onderweg en we hebben nog twee weken te gaan. Doneer nu, dan heb jij het nieuwe album als eerste in huis.

'Ik ben Margreet de Heer, en Mijntje is mijn oudste stripfiguur: een uitgesproken, vrolijke, sexy roodharige die samenleeft met haar vriendin Mia en hun kat Herman. Ze zijn al bijna twintig jaar te vinden in Zij aan Zij (en sinds 2021 ook in StripGlossy).

Samen beleven ze sexuele openbaringen, knallende ruzies, gedoe met moeders en in album twee komt opeens ook Mia's kinderwens om de hoek kijken. Mijntje's eerste album, Mijntje uit de kast, werd vorig jaar succesvol gecrowdfund op Voordekunst.'

Dit album zal, net als het eerste, 48 bladzijden beslaan, in full-color. Het verschijnt begin 2024. Donateurs kunnen leuke extra's bestellen! Over de tegenprestaties lees je alles op de funding-pagina van Voordekunst. Daar zie je ook een leuke video van Margreet!

Lees meer Mijntjes hier!

*

Blijf op de hoogte:

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Extremisme' in Rusland

Amnesty International noemt het 'een zeer cynische maatregel, bedoeld om de hele LHBTIQ+ gemeenschap te ontmenselijken en te vervolgen.'

Lees verder

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden