Pathé Pride Night: Justine

Elke eerste woensdag van de maand vindt de Pathé Pride Night plaats bij 19 Pathé bioscopen waar er elke maand een LHBT+ film vertoond zal worden. Op deze avond kunnen mensen uit de LHBT+-community bijeenkomen om de mooiste queer verhalen te zien. Op woensdag 6 december zie je de film Justine, geregisseerd door Jamie Patterson.

Justine is een jonge vrouw, die zeer intelligent is, maar ook een sterke hang heeft naar zelfdestructie. Samen met Peach, haar enige vriendin, zit ze vast in een wereld waar alcohol de enige ontsnapping is aan haar uitzicht op een hopeloze toekomst. Haar reclasseringsambtenaar en haar arts proberen haar terug de maatschappij in te begeleiden. Justine begrijpt maar al te goed wat die maatschappij haar te bieden heeft en wil zich niet aan de regels houden. Op een dag, tijdens een winkeldiefstal, ontmoet ze Rachel. Geluk, liefde en een toekomst lijken ineens toch tot de mogelijkheden te behoren. Haar pijn zit echter diep en als de demonen in haar naar boven komen, vraagt ze zich af of ze zichzelf durft toe te staan om hoop te hebben.

 

 

Zij aan Zij mag 2x2 tickets weggeven voor de komende Pathé Pride Night! Wie neem jij mee?

Reageer voor vrijdag 12 uur! De winnaars ontvangen de tickets per post.

Win! Twee tickets voor Justine op 6 december!

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

De tickets kunnen bij elke Pathé Pride Night bioscoop- je vindt ze door het hele land- worden gebruikt: voor een overzicht ga je naar www.pathe.nl/pridenight

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden