Sara Kroos is terug

Na vier jaar afwezigheid is Sara Kroos terug met een nieuwe voorstelling! In 2021 won Sara de Poelifinario, voor haar laatste voorstelling Verte (2019-2021). Ze schreef ook het boek Rood is ja, waarin ze voor het eerst haar persoonlijke verhaal vertelt. Het boek werd een kwetsbare en krachtige autobiografie over misbruik en herstel. (Hier lees je meer.)

Foto gemaakt door Carmen Kemmink.

En nu staat Sara weer op de planken. De nieuwe reeks try-outs zit vast weer vol vlijmscherpe humor, lieve liedjes en een vleugje sarcasme. 'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden.' Komend theaterseizoen is een jubileumjaar, want Sara zit dan 25 jaar in het vak.

De voorstelling, nog zonder naam, is te zien vanaf mei, in verschillende theaters in het land. De speellijst vind je hier.

'Leuk nieuws! Ik ga na vier jaar het podium weer op. Met een nieuw script in de hand, een liedje dat net af is, en vooral heel veel grappen die worden uitgeprobeerd. Een proefballonnetje dat we in mei en juni oplaten. De liefste, kleine theaters in, en eens kijken wat het wordt  Gezellig als je erbij bent, ik heb er heel veel zin in.'Sara Kroos op Facebook

 

Kijk ook nog even terug naar deze!

*

Blijf op de hoogte:

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Samen huilen

We maakten afgelopen week iets extreem vervelends mee, de emotie zit er nog steeds in. Gelukkig zijn er ook tal van geniale, fijne en liefdevolle momenten in ons heel normale gezin.

Lees verder

Verslaafd aan telefoon

'Ik leg het af tegen de smartphone van mijn vrouw. Dat apparaatje krijgt beslist meer aandacht dan ik. Naar mijn gevoel gaat het nu bergafwaarts met ons.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Queer Summer op Picl

Films over jezelf durven en mogen zijn: het jaarlijkse Queer Summer programma op Picl biedt verschillende films voor thuis op de bank, van Love Lies Bleeding tot Orlando.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden