Damn Horny

Damn Horny is een verzameling van verschillende seksverhalen, 'queer as fuck' en ver weg van de 'male gaze.' De auteurs van dit boek, Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, ook wel bekend als het feministische duo Damn, Honey, besloten een erotische bundel samen te stellen met verhalen waar ze zelf heet van worden, geschreven door hun favoriete feministen.

Bekijk ook het boek: Damn, Honey en lees hier meer over de podcast Damn, Honey.

Marie Lotte en Nydia stelden deze bundel samen met een missie: een veelzijdig en inclusiever beeld van seks. Als tegengeluid voor de seksverhalen die veelal worden verteld vanuit de mannenblik – en in veel van die verhalen worden lesbische vrouwen geseksualiseerd- verzamelden ze verhalen van Babs Gons, Alma Mathijsen, Tatjana Almuli, Stella Bergsma, Simon(e) van Saarloos, Mandy Woelkens, Maud Wiemeijer (scenarioschrijver van ANNE+), Kaat Bollen, LIONSTORM en anderen. Het resultaat: een taboedoorbrekend boek met queer seks, strap-ons en packers, geile dominante vrouwen en non-binaire personen die weten wat ze willen, ongesteldheid en nog veel meer.

Beschouw dit boek als een ode aan wat seks voor niet-cismannen allemaal is en kan zijn en als een pleidooi om schaamteloos van dit alles te genieten. Verkrijgbaar sinds juni 2021.