Luna Lunettes

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 december 2016
Tijd: 18.00 uur
Type: Overige
Website: https://lunalunettes.com/

Locatie:

Naam: Casablanca Variété
Straat: Zeedijk 24
Postcode: 1012 AZ
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Luna Lunettes en Theater-Restaurant Casablanca Variété presenteren: “Diner Chantant” Dineren kan vanaf 18.00 uur. Rond 19 uur hebben wij een Entr’ acte en de show in het theater op de eerste etage begint rond 20.00 uur en heeft een duur van ongeveer 35 minuten. Luna Lunettes speelt de baas, Don Pasquale zingt en ontspoort, Angelique van Hest houdt met haar pianospel dit gezelschap op de rails. Luna droomde dat zij op de circustrein zou springen: zoals in een roadmovie; een zorgeloos, avontuurlijk leven; met één grote familie en een verrassende gast. Vanavond bent u, samen met onze speciale gast Merel Moistra in haar droom beland. Reserveren: Casablanca Variété, Zeedijk 24, tel: 020-6255685 of 06-51071252

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden