Single Event - Women Only

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 maart 2017
Tijd: 18.00 - 23.30 uur
Type: Overige
Website: http://djoj.nl/html/Activity/Single_Event/Connecting_People_Sharing_your_personal_growth/CSHA11962/AAU_Single_Event_-_women_only.htm

Locatie:

Naam: Centrum Djoj
Straat: Anthony Duyklaan 5-7
Postcode: 3051 HA
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Deze avond is voorbehouden aan vrouwen die vrouwen willen ontmoeten.

Ontmoeten, verbinden en genieten staan centraal. De avond wordt begeleid door Michaela Germing, Paulien Schaap en Patricia Wagner.

Ga voor SLOW dating! Je hebt zin in een fijn avondje uit, maar niet in die massale bijeenkomsten voor singels. Speeddaten en daten via social media en apps, daar heb je aan geroken, zonder succes. Je zou een eventuele toekomstige partner graag op een andere manier willen ontmoeten en zoekt daarin naar gelijkgestemdheid.

Hoe mooi is het als je iemand ontmoet waarbij er een gevoel van herkenning is. Iemand die op één of andere manier vertrouwd voelt. Iemand waarbij je eens een keer niet je best hoeft te doen, maar je accepteert zoals je bent. De ruimte die jij nodig hebt kun je nemen, dat wordt gerespecteerd en je neemt samen de tijd om de verbinding aan te gaan.

Heb je hier behoefte aan kom dan naar onze verleidelijke single avonden. Op de AAU Special hebben wij voor de singles onder ons een heel Anders Avondje Uit!

Programma
- Aanvang gezamenlijk vegetarisch diner 18.00
- Aanvang workshop 19.30
- Aanvang dansen 21.30

Centrum Djoj serveert op verzoek gluten en/of lactose vrije maaltijden.
Dit dien je vooraf, bij aanmelding te melden in het opmerkingenveld.

Tijdens deze verleidelijke avonden ga je met andere singles genieten van een heerlijke maaltijd en een 'prikkelende' workshop. Informatie over de workshop staat ook online in het datumveld.

Heb je zin om daarna na te praten in ons café?
Meld je dan nu aan!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden