Buiten de Binary Dag

Algemene informatie:

Geplaatst door: ZijaanZij
Datum: 14 oktober 2017
Tijd: 10.30-4.00u
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/110901486260726/

Locatie:

Naam: Het Roze Huis en cafe Marcus Antonius
Straat: St Antoniusplaats 1 en 15
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Duidelijkheid is vaak best wel lekker. Om te weten of je in de trein of de bus moet stappen bijvoorbeeld, naar Nijmegen of Arnhem. Maar mensen zijn zelden zo duidelijk, en als we mensen in duidelijke hokjes proberen te duwen gaat er veel verloren. Tussen man en vrouw, tussen hetero en homo, tussen seksueel en aseksueel, tussen alle hokjes zit ook nog wat, de ruimte van… nou ja, van al het andere.
Op 14 oktober 2017 organiseert de Transgendergroep Nijmegen voor de 4de maal een dag vol workshops, lezingen, films, debat en meer over de ruimte buiten de hokjes. Om die ruimte te onderzoeken, namen te geven en die namen weer uit te gummen, en vooral om die ruimte te vieren.Kom langs en ontdek de veelzijdigheid en veranderlijkheid van seksualiteit, gender, verlangen, fantasie, uiterlijk, innerlijk, lichaam, identiteit en de rest. En breng je eigen veelzijdigheid mee natuurlijk!

Zaterdag 14 oktober 2017, vanaf 10.30 uur, in het Roze Huis en cafe Marcus Antonius, St. Antoniusplaats 1 en 15, Nijmegen. Toegang gratis, inschrijving niet nodig.
Het Roze Huis is geheel rolstoeltoegankelijk (via de zij-ingang) en heeft een rolstoeltoegankelijk toilet, Marcus Antonius is niet rolstoeltoegankelijk. 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden