Queens at the Palace

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 november 2017
Tijd: 17:00
Type: Cafe & Party
Website: www.paleis-van-de-weemoed.nl

Locatie:

Naam: Paleis van de Weemoed
Straat: Oudezijds Voorburgwal 15
Postcode: 1012 EH
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:








Oma der Dragqueens VIKTORIA FALSE en jong blommetje ASHLEY KNIGHT bundelen hun krachten.
Iedere EERSTE VRIJDAG van de maand zullen zij u een heerlijke DINNERSHOW (letterlijk en figuurlijk!) voorschotelen. 
Kom binnen in het PALEIS VAN DE WEEMOED, waarbij u zich met zijn rode pluche nog even in de TIJDEN VAN WELEER zult voelen, en geniet van QUEENS AT THE PALACE. 
Tussen het verrukkelijke DRIE-GANGEN-KEUZEMENU door geven Viktoria en Ashley acte de précense en nemen zij u mee in hun muzikale werelden. Geniet van nummers als 'Big Spender' en 'de Rosse Buurt', zing mee met liedjes als 'Dirty Old Men' en 'Après Toi' en proef de heerlijke gerechten die u worden geserveerd.  Kortom, laat u VEROVEREN tijdens deze OUDERWETS GEZELLIGE avond uit. De twee QUEENS AT THE PALACE nodigen u graag uit. 







Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden