De Winter Efteling

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 december 2017
Tijd: 10:45 - 19:00 uur
Type: Overige
Website: www.rozevrouwenwillendaten.nl/dewinterefteling

Locatie:

Naam: De Winter Efteling
Plaats: Kaatsheuvel
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Hallo dames,
Roze vrouwen willen daten organiseert op zondag 17 december aanstaande een hele bijzondere manier van daten, namelijk De Winter Efteling!
In een sprookjesachtige omgeving, die geheel in het teken staat van de kerst, kun jij zomaar de liefde van je leven ontmoeten. Je komt ogen en oren te kort want aan ieder detail van de kerst is gedacht.
Laat je betoveren door de duizenden lampjes, een subtiel laagje sneeuw, de geur van verse erwtensoep en knisperende kampvuren. Om je heen allerlei leuke single vrouwen die net als jij op zoek zijn naar die ene bijzondere vrouw voor een relatie of nieuwe vriendschap.
Stel je voor dat jullie elkaar daar leren kennen... Hoe romantisch wil je het hebben!
Samen de kerstdagen vieren onder de boom... het kan maar zo.
Enthousiast geworden en wil jij je ook aanmelden... Kijk dan op onze site voor meer informatie
www.rozevrouwenwillendaten.nl  Tot dan


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden