Pink Champagne Party

Algemene informatie:

Geplaatst door: ZijaanZij
Datum: 31 december 2017
Tijd: 23:00u
Type: Cafe & Party
Website: http://cocdeventer.nl/2017/11/noteer-alvast-pink-champagne-party-in-de-fermerie/

Locatie:

Naam: De Fermerie
Straat: Muggeplein 9
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Vanaf 23.00 uur kun je naar binnen en verschillende DJ’s draaien muziek om lekker op te dansen. Onder voorbehoud gaat het feest door tot 03.00 uur (in afwachting van gemeentelijke vergunning) en kan er toto die tijd ook lekker gedanst worden! Voor champagne en hapjes (ook vegetarisch) wordt gezorgd. Entree is € 5,00 voor COC-leden en € 7,50 voor niet-leden (te betalen bij binnenkomst bij de Fermerie).


Aanmelden voor het feest kan tot 29 december via info@fermerie.nl onder vermelding van de namen van de bezoekers en COC-ledennummer (indien van toepassing). Er is ruimte voor maximaal 140 feestvierders, dus wees er op tijd bij!!


Meer informatie over de Fermerie en haar diverse activiteiten is te vinden via de website van de Fermerie.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden