Savage

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 december 2017
Tijd: 22:00 - 04:00
Type: Groot Event
Website: https://www.facebook.com/events/1999039300380610/

Locatie:

Naam: Loud Rotterdam
Straat: Weena 701
Postcode: 3013 AM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Er is geen betere tijd dan kerst voor een feestje! 24 december keert Savage terug de Xmas Special en trakteert de kerstman een heerlijke line-up met niemand minder dan Samaker & Moradzo. Wederom de bangers en de classics, van R&B tot Hip Hop - van Caribbean tot Afro & House. Once again: we got you!

DJ line-up:
Moradzo (FunX, Latin Village, Superheroes)
Samaker (Dollhouse, Ensuite, 3x Nyx)
Jasmine Perez (Milkshake, Gaypride, Circus Side Show)
Alicia de Lima (Vestival, Dancetour, Flirtation)

P.s. hebben wij al gezegd dat de dames DMemories Events jullie voorzien van heerlijke caribbean snacks?

Locatie: LOUD Rotterdam
Date: Zondag 24 december 2017
Time: 22.00-04.00 
Age: 18+
Early bird: €7,50
Door: €10

Savage is het nieuwe urban event van Nederland met een knipoog naar de LGBTQ-community. Onlangs heeft de Forbes magazine het bekend gemaakt: Rock is no longer the top genre, R&B and Hip-Hop has taken the crown. Wat heeft dit met de LGBTQ-community te maken? In Nederland verschilt het genre enorm op LGBTQ events, de nadruk ligt op commerciële Pop of House en gaat het wat betreft genre alle kanten uit. Echter heeft het team achter Savage gemerkt dat de vraag naar Urban muziek steeds groter aan het worden is. Daarvoor roepen zij in het leven: Savage! Savage staat voor top dj’s uit de Urban scene gecombineerd met overheerlijke Caribbean snacks. Be wild, be sexy and above all be savage!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden