GirlonGirl Ladiesnight

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 april 2018
Tijd: 21:00-4:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/377274242696231/

Locatie:

Naam: Partyplayers Lelystad
Straat: Kofschip 14
Postcode: 8223 EZ
Plaats: Lelystad
Provincie: Flevoland
Land: Nederland

Omschrijving:

GirlonGirl Ladiesnight – Sexy Black edition

DE ladiesnight is terug en hoe?! We hebben een te gekke nieuwe locatie gevonden, aangezien de oude locatie niet meer kon voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze ladiesnight.

14 april 2018 toveren wij Partyplayers in Lelystad om tot een waar vrouwenparadijs. Deze nieuwe locatie beschikt over een mooie dansvloer met zwembad en jacuzzi, diverse playrooms en spannende hoekjes. Tevens is er een aparte rokersruimte aanwezig en bevinden zich in het pand ruim voldoende lockers. Alles is aanwezig om jullie de avond van jullie leven te bezorgen.

Ditmaal de Sexy Black edition. Bij entree een classy sexy zwarte outfit, geen jeans, geen sneakers. Na 23.00 je meest sexy zwarte lingerie; bh’s, strings, boxers, jarretels, korsetten, teddy’s, babydolls, body’s, enzovoorts. Natuurlijk mag je ook al direct bij binnenkomst in lingerie. Twijfel je of heb je vragen over je outfit, neem dan contact op! 

Niks moet, alles mag! Kom je om te dansen, dan zorgen wij voor de beste dj’s. Trek je je graag even terug (met een leuke dame), dan zijn daar de ruimtes voor. Gluur jij liever alleen een beetje? Ga gerust je gang! Respect en liefde staan hoog in het vaandel.

Begint het al te kriebelen?! Haal dan nu je ticket nu via de ticketpagina. Je ticket is inclusief drankjes, lekkere hapjes, een zinderende fotoshoot en andere mooie extra’s waarover later meer. We hebben een speciale early bird actie, dus wees er snel bij, want OP=OP! 

With love,
GOG 
http://gogladiesnight.nl/








 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden