Internationale Vrouwendag Den Haag

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 maart 2018
Tijd: 9:30 - 17:30
Type: Groot Event
Website: http://www.vrouwendagdenhaag.nl/

Locatie:

Naam: World Forum The Hague
Straat: Churchillplein 10
Postcode: 2517 JW
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Den Haag pakt flink uit met een grootste viering van de Internationale Vrouwendag!


Op het programma staat onder meer de workshop 'Bespreekbaar maken / dialoog over gelijkwaardigheid en seksuele diversiteit' van stichting Mil Colores en Rainbow Den Haag.


Met hulp van de boeiende werkvorm Deep Democracy, ook wel gesprek op voeten genoemd, ga je samen een goede en stevige dialoog aan. Al lopend verkennen, verhelderen en verwoord je het thema en verkrijg en verzamel je inzichten. Deze interactieve workshop is inzichtgevend, vernieuwend, bekrachtigend en verbindend, met ruimte voor ieders mening.


Mahogany Ment en Coby Franken begeleiden de workshop. Zij zijn ervaren en gecertificeerde Deep Democracy facilitators. Misschien ken je hen van de Roze Kwaku waar zij eerder een gesprek op voeten hielden over identiteit.


De workshop wordt twee keer gehouden. Van 13.30 tot 14.15 uur en van 14.30 tot 15.15 uur.


Thema’s die verder in de workshops aan de orde komen, zijn: spirituele kracht, eigenwaarde en leiderschap, omgaan met mensen die niet bij jou passen, genderdiversiteit in arbeidsverhoudingen, geweld en zelfbeschikking, jong en zelfbewust, folklore, online privacy, manager mama, vrouwenlandschappen, bamboedans, volksdans, lied inoefenen, kleurenanalyse, fysieke weerbaarheidstraining, opinieblad/column schrijven, schouder, nek en hoofdmassage, jouw dromen najagen, werken vanuit je kracht.


Voor een lunch wordt gezorgd. 


Entree gratis, aanmelden mag maar hoeft niet. 



 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden