In gesprek over biseksualiteit

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 mei 2018
Tijd: 14:00 - 16:30
Type: Workshop
Website: https://www.facebook.com/events/153631315474403/

Locatie:

Naam: Roze Huis
Straat: St. Anthoniusplaats 1
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

In gesprek over biseksualiteit
Gespreksleider: Barbara Oud 

Voel jij je aangetrokken tot mensen van verschillende geslachten en/of genders? Identificeer jij niet als homo of hetero? Twijfel je nog hoe je je seksuele oriëntatie wel wilt noemen? Of weet je dit juist al heel lang zeker? 

Tijdens deze middag gaan we in gesprek over biseksualiteit. De middag is een kennismaking, die geschikt is voor zowel beginners als voor gevorderden. Hoe heb jij ontdekt dat je bi bent? Wat was de reactie van je omgeving? Hoe ervaar je jouw biseksualiteit? Is biseksualiteit wel de juiste term, of past queer/pan/omni/iets anders beter bij je? 

Deze en andere vragen bespreken we tijdens deze middag. Je komt in contact met andere biseksuele mensen en je krijgt de gelegenheid om je eigen ervaringen te delen en de verhalen van anderen te horen. Tussen die verhalen zullen zowel overeenkomsten als verschillen zitten, en dat is juist wat het zo mooi maakt. Juist jouw verhaal is zeer welkom!

Over Barbara
Barbara (27) is een vrolijke en initiatiefrijke biseksuele feminist. In 2015 richtte zij haar bedrijf Open & Bloot op, met als doel seksualiteit en seksuele diversiteit bespreekbaar te maken. Zo organiseert ze bijvoorbeeld workshops over seksueel verlangen en treedt ze op als spreker tijdens evenementen. 

Daarnaast is Barbara een van de initiatiefnemers van de Onafhankelijke Bi Denktank, en bestuurslid bij Stichting Ondersteboven. Barbara woont in Purmerend samen met haar vriend, twee stiefdochters en twee poezen. Meer informatie over Barbara en over Open & Bloot vind je op www.openbloot.nl.

Datum: zaterdag 19 mei
Tijd: 14 tot 16.30 uur (zaal open vanaf 13:30 uur)
Locatie: Het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1, 6511 TR Nijmegen
Toegang: gratis
Aanmelden: bi@cocnijmegen.nl

Na afloop borrel in Marcus-Antonius, St. Anthoniusplaats 15

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden