Pink Summer Sports inclusief feest

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 juli 2018
Type: Sport
Website: http://www.spotforall.nl/

Locatie:

Naam: Gymnasion
Straat: Heyendaalseweg 141
Postcode: 6525 AJ
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

 


7 juli 2018 / 14.00 uur 

Zaalvoetbal 5 tegen 5 (gemengd)


Gay Sport Nijmegen organiseert tijdens het Pink Summer Sports Tournament samen met SPOTforall een zaalvoetbaltoernooi voor iedereen. Plezier staat voorop, maar het gaat ook om de winst. Wie wordt zaalkampioen 2018?


Je kunt je individueel of per groep opgeven. We spelen gemengd. Als je je individueel opgeeft, stellen we ter plekke teams samen.


Na de warming up starten we met de wedstrijden en spelen we 5 tegen 5 met een zogenaamde plofbal, een kleinere voetbal die veel minder stuitert dan een gewone veldvoetbal. Om te kunnen deelnemen, heb je sportkleding en binnensportschoenen nodig.


Je speelt gedurende het hele toernooi; er is geen sprake van een afvalsysteem. Aan het einde bekijken we welk team de meeste wedstrijden gewonnen heeft.


Het toernooi is op zaterdag 7 juli van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in


Sporthal Gymnasion, 
Heyendaalseweg 124
6534 AJ Nijmegen


De locatie beschikt over kleedkamers, douches en een kantine (drankjes voor eigen kosten).  Tijdens het toernooi ontvang je 1 drankje van de organisatie.


Op dezelfde dag is in Sporthal Gymnasion ook het badmintontoernooi van Pink Summer Sports. Aan het einde van het toernooi is het mogelijk om ook deel te nemen aan het diner en het feest met sporters van alle sportdisciplines van Pink Summer Sports. Voor diner en feest moet je je apart registeren.


Gedurende het hele weekend zijn er sportactiviteiten, zoals volleybal, badminton, fietsen, hardlopen en zwemmen. Check de website van Gay Sport Nijmegen voor meer info en om je op te geven.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden