Openminded pride pop up party Sjeazy Pearl

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 augustus 2018
Tijd: 17:00
Type: Cafe & Party
Website: https://bit.ly/2LUgRUY

Locatie:

Naam: Martins social club
Straat: Rembrandplein
Postcode: 1017CT
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ain’t no Party like a free Pop Up Party!!!!!!


Aanstaande zaterdag 4 augustus vieren we de liefde met een Pride Pop Up Party in de Martin’s Social Club op het Rembrandtplein! 


Iedereen is welkom!!!! Gay / Straight / Openminded!


We beginnen direct na de Canal Pride om 17:00 uur, zodat je ook nog even een lekker hapje kan komen eten en we gaan door tot de vroege uurtjes!


Waarom deze Pride Pop Up Party? Omdat Sjeazy Pearl, samen met de andere te dope (vrouwelijke) artiesten, vindt dat “jezelf kunnen zijn“ gevierd moet worden!!! En hoe leuk is deze gratis pride pop up celebration!!!


Naast een speciale Pride Menu (burger + cocktail), een pooltafel (let the games begin) en een heerlijk terras, kun je tot de vroege uurtjes dansen en genieten op de sounds van TOP artiesten!!! 


Genre: urban, pop, afro, latin house, lekkergaan muziek


Tijd: 17:00 - tot we niet meer kunnen

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden