Queer aan Zee goes Nina

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 augustus 2018
Tijd: Verzamelen vanaf 18.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://queeraanzee.wordpress.com/2018/08/10/queer-aan-zee-goes-nina/

Locatie:

Naam: Filmhuis Den Haag
Straat: Spui 191
Postcode: 2511 BN
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Maandag 20 augustus gaat er een groepje vanuit Queer aan Zee naar de film Nina (Olga Chaidas, Polen, 2018) in het Filmhuis Den Haag. Heb je zin om mee te gaan? Ja, doen! Vinden we alleen maar leuk! Koop wel zelf je kaartje. 

Je treft ons vanaf 18.00 uur in het café van het Filmhuis. Kom je voor de eerste keer, laat het ons weten, dan zien we naar je uit. Om 18.45 begint de film. In de zaal is het vrije zit. Na afloop praten we na in het filmcafé. Blijf gerust nog wat, als je wilt.


De film gaat over Nina, een dertiger die op zoek is naar een draagmoeder voor het kind waar zij en haar echtgenoot wanhopig naar verlangen. De jonge, onafhankelijke Magda lijkt een geschikte kandidaat. Maar alles verandert wanneer Nina onverwacht gevoelens voor haar krijgt.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden