Brainstorm Arnhem-Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 januari 2019
Tijd: 11:00
Type: Overige
Website: www.poink.info

Locatie:

Naam: Roze Bunker Arnhem
Straat: Sint Catharinaplaats 10
Postcode: 6811 BS Arnhem
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

BRAINSTORMEN MET POINK
- Zondag 13 januari 2019 -

Wil jij ook dat er wat te doen is voor lesbische vrouwen in Arnhem en Nijmegen en regio? Wil jij samen nieuwe activiteiten bedenken? Ideeën delen met elkaar? De Poink-agenda vullen met mooie en diverse activiteiten? Kom ook naar de brainstorm en doe mee!

Samen met Poink kan iedereen een activiteit bedenken en uitvoeren. Om hier een extra impuls aan te geven organiseert Poink brainstorms. We bedenken nieuwe activiteiten en kijken samen naar wie, wat, waar en wanneer. We reiken tips aan en wisselen ervaringen uit. De brainstorm is bedoeld voor iedereen die een leuk idee heeft en/of graag iets organiseert.

Heb je dus een goed idee voor een activiteit en schuif je graag aan? Wil je via een brainstormtechniek jouw leukste idee ontdekken? Wil je ook een keer (samen met iemand) een activiteit organiseren? Wil je tips en ideeën uitwisselen met anderen hierover? Ben je benieuwd hoe het in zijn werk gaat als je iets wilt organiseren?

We starten om 11.00 uur, lunchen samen en sluiten om 15.00 uur af. Er zijn geen kosten aan de brainstorm verbonden. De lunch krijg je van Poink. 

Meld je aan voor de brainstorm via: poinkbrainstorm@gmail.com. 

Tot dan!

Deze Poink-activiteit wordt georganiseerd door Lenny en Silvie. Poink organiseert activiteiten voor en door lesbische (LBT) vrouwen. www.poink.info 

Wanneer: Zondag 13 januari 2019 van 11.00 tot 15.00 uur
Waar: Arnhem, locatiegegevens volgen na aanmelding
Kosten: Geen. Poink biedt je een lunch aan
Aanmelden: poinkbrainstorm@gmail.com
Uiterste aanmelddatum: Graag uiterlijk zondag 6 januari 2019

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Verliefd op escortvrouw

Dilemma: 'Ik kan haar niet meer zien, omdat ze niet meer voor het bureau werkt, maar ik denk constant aan haar.' Wat zou jij doen?

Lees verder

OITNB

Het zevende en laatste seizoen van de populaire Netflix-serie Orange Is The New Black zie je vanaf 26 juli op Netflix. Bekijk de trailer!

Lees verder

Ochtendspits

Met onze ogen staan we elkaar af te tasten als de trein onverwachts begint te rijden. Ik besluit haar avances te beantwoorden.

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond