CAFÉ ZILVER

Algemene informatie:

Geplaatst door: gatinha
Datum: 3 februari 2019
Tijd: 14.00 uur - 17.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: BESLOTEN FB-GROEP: CAFÉ ZILVER

Locatie:

Naam: Restaurant Szmulewiscz
Straat: Bakkerstraat 12
Plaats: Amsterdam

Omschrijving:

Op één van de vele mooie plekken in prachtige Amsterdam, vind je CAFÉ ZILVER, gehuisvest in restaurant Szmuliwch.. CAFÉ ZILVER, op elk eerste zondag van de maand van 14.00u tot 17.00uur voor plus/minus 50plus lbt vrouwen. Een plek om elkaar te ontmoeten, oude bekenden weer tegen te komen, nieuwe vrouwen te leren kennen, ideeën uitwisselen, netwerken, leuke activiteiten tussendoor.......en waar jouw voorstel voor nieuwe activiteiten of een eigen activiteit welkom is! (s.v.p. van te voren melden bij de gastvrouwen! )


Er zijn altijd gastvrouwen aanwezig om jou te ontvangen en eventueel voor te stellen aan andere vrouwen. Daarnaast worden regelmatig activiteiten georganiseerd tijdens en ook voorafgaand aan de Zilvermiddag (zoals een wandeling in Amsterdam langs roze en ook niet roze leuke, interessante en/of historische plekken. Of een museumbezoek, etc.) Maar vooral veel plezier hebben! Ontmoeting en Gezelligheid staan hoog in het vaandel bij CAFÉ ZILVER! Op 3 maart a.s. bestaat ZILVER 10 jaar! CAFÉ ZILVER de veilig, gezellig plek voor nu en later....waar jij jezelf kunt zijn!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Gentleman Jack

De geheime dagboeken van lesbische Anne Lister (geboren in 1791), 'geïnteresseerd in politiek, bergbeklimmen, mijnbouw en in vrouwen'.

Lees verder

Uit elkaar: Het gesprek

'De zucht tussen mijn tranen door was eigenlijk van opluchting. Dat ze weg was. Dat ik haar verdriet niet kon zien.'

Lees verder

Zomer vol Pride!

Prides en talloze LHBTQI- festivals en feesten: Je hoeft je de komende maanden niet te vervelen. We zetten een aantal grote events voor je op een rijtje.

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond