CAFÉ ZILVER

Algemene informatie:

Geplaatst door: gatinha
Datum: 3 februari 2019
Tijd: 14.00 uur - 17.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: BESLOTEN FB-GROEP: CAFÉ ZILVER

Locatie:

Naam: Restaurant Szmulewiscz
Straat: Bakkerstraat 12
Plaats: Amsterdam

Omschrijving:

Op één van de vele mooie plekken in prachtige Amsterdam, vind je CAFÉ ZILVER, gehuisvest in restaurant Szmuliwch.. CAFÉ ZILVER, op elk eerste zondag van de maand van 14.00u tot 17.00uur voor plus/minus 50plus lbt vrouwen. Een plek om elkaar te ontmoeten, oude bekenden weer tegen te komen, nieuwe vrouwen te leren kennen, ideeën uitwisselen, netwerken, leuke activiteiten tussendoor.......en waar jouw voorstel voor nieuwe activiteiten of een eigen activiteit welkom is! (s.v.p. van te voren melden bij de gastvrouwen! )


Er zijn altijd gastvrouwen aanwezig om jou te ontvangen en eventueel voor te stellen aan andere vrouwen. Daarnaast worden regelmatig activiteiten georganiseerd tijdens en ook voorafgaand aan de Zilvermiddag (zoals een wandeling in Amsterdam langs roze en ook niet roze leuke, interessante en/of historische plekken. Of een museumbezoek, etc.) Maar vooral veel plezier hebben! Ontmoeting en Gezelligheid staan hoog in het vaandel bij CAFÉ ZILVER! Op 3 maart a.s. bestaat ZILVER 10 jaar! CAFÉ ZILVER de veilig, gezellig plek voor nu en later....waar jij jezelf kunt zijn!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

The L word: TRAILER!

Oude bekenden en nieuwe gezichten: Generation Q is coming! Bekijk nu de officiële trailer van de langverwachte sequel!

Lees verder

LBQ Women's Conference

Eerste mondiale LBQ-vrouwen conferentie in Kaapstad, Zuid-Afrika: Empoweren met queer healing en een lesbisch huwelijksaanzoek.

Lees verder

Tales of the City (Tip!)

Mary Ann keert terug naar San Francisco en wordt herenigd met haar zelfgekozen familie en de nieuwe generatie LGBTQ+ inwoners van 28 Barbary Lane.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden